Dietz Guszti az Ázsia Expresszről: „Soha többé nem megyek hasonló műsorba a feleségemmel”

2 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Laky Zsuzsi és férje, Dietz Guszti esett ki legutóbb az Ázsia Expresszben. Az adást követő Kibeszélő című műsorban Ördög Nóra azt mondta a házaspárnak, hogy amikor végignézett a csapaton, azt gondolta, hogy nekik van a legnagyobb esélyük megnyerni a játékot.

Felesége szerint, ha végig olyan lett volna a játék, mint az egyik részben lévő exatlonos pálya, akkor simán lett volna esélyük a győzelemre. “Ha csak fizika és erő, akkor – én meg merem kockáztatni -, megnyertük volna” – vélekedett.

Guszti a sokat kritizált viselkedéséről a következőket nyilatkozta: “Amikor az ember harmadik napja nem eszik, nem alszik, akkor sajnos én is tudok kretén lenni. Tudok hangos lenni. Tudok bántó lenni. Tudok paraszt lenni. Mint ahogy utána tudok elnézést kérni a viselkedésemért”.

Arra a kérdésre, hogy milyen pozitív hozadéka volt számára az Ázsia Expressznek, bevallotta, hogy soha többé nem megy hasonló műsorba a feleségével. “Hasonló műsorba a feleségemmel soha többet. Rakjanak mellém egy sportolót, egy másik küzdősportolót, akinek nem rinyálhatok, és esküszöm, a hangomat nem fogják hallani” – jelentette ki. “Hogy a viharba nem engedném el bárki más előtt magam, mint a feleségem előtt?” – tette hozzá.

Ezt hallva, Ördög Nóra így reagált Laky Zsuzsinak: “Ez egy óriási bók , szerintem. Igaz, olyan gusztis, a ma módján fogalmazta meg, de azért hatalmas”.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

The post Dietz Guszti az Ázsia Expresszről: „Soha többé nem megyek hasonló műsorba a feleségemmel” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!