Dudás Miki édesapjára nyolcórás koponyaműtét vár: „Azt már nem biztos, hogy megéli…”

2 órája ezelőtt 13



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Dudás Miki édesapjához Németországból érkezne a segítség, de a 8 órás műtétet csak akkor hajthatják végre rajta, ha arra alkalmas az egészségi állapota – írja a Blikk.

 „Azt már nem biztos, hogy megéli...”

(Fotó: RTL Sajtóklub)

Október elején közölte a megrázó hírt Dudás Miki, hogy az édesapját körülbelül másfél perc alatt lerohanta és összeverte hat bokszoló egy benzinkúton nyár végén, ami miatt azóta is kómában fekszik 56 éves édesapja, a család teljesen összeomlott.

Augusztus 30-a óta kómában van, semmire nem reagál, nem hall, nem érzékel minket, ellenben a fájdalmat valószínűleg érzi, mert amikor megnyitották a koponyáját, akkor összerezzent. Apu ma már csak árnyéka önmagának, hatvan kilót fogyott, és most arra várunk, hogy Németországból megérkezzen a műkoponya, amit neki gyártottak. Ez nagyjából még két-három hét, de azt már nem biztos, hogy megéli

– mondta Dudás Miki.

A világbajnok kajakozó családi tragédiájával kapcsolatban Tasnádi Péter is megszólalt. A 74 éves üzletember – akinek a neve a ’90-es években több garázdaságban is felmerült – azt mondja, voltak durva dolgok, de akkor az ilyen verekedéseket egy az egyben intézték. Szerinte “most durvábbak a srácok”.

The post Dudás Miki édesapjára nyolcórás koponyaműtét vár: „Azt már nem biztos, hogy megéli…” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!