Hallgass szerelmes érzéseidre – Szerelmi horoszkóp 2024. október 26-27.

2 órája ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagyon fontos, hogy pároddal közös céljaitokban ne legyen szöges ellentétben a véleményetek, mert úgy elég nehéz lesz közös nevezőt találni. A szombat szóljon a kényeztetésről, vasárnap pedig érdemes legalább kis időt otthonotok barátságosabbá tételére szánni.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha kreatívan tudtok együttműködni kedveseddel, az olyan lehet, mintha bekapcsolnátok a hajtóműveket, elképesztően szárnyalhattok előre, de ami a legfőbb, hogy együtt! A siker alapfeltétele mindenképpen az lesz, hogy mennyi időt tudtok-szeretnétek a másikra fordítani – minél többet, annál komolyabb az eredmény.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jó lenne közös hullámhosszra kerülni pároddal, mert így tudjátok majd összehangolni jövőbe mutató terveiteket. Ha elég hatékony vagy dolgaidban, akkor jut olyan közös idő kedveseddel, amelyben teljes nyugalommal lehetsz jelen.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha a helyzet úgy alakul, túláradó érzelmeid teljesen magukkal ragadhatnak. Ez viszont ihletet hozhat ahhoz, hogy kedvesed tudtára add, mit is érzel iránta. A közös program szervezésénél viszont maradj a földön.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fenséges jelenléteddel teljesen el tudod varázsolni kedvesedet. Ő viszont lehet, hogy tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy mivel szerezhetne neked örömet. Ne követelőzz, inkább segíts neki, a szíved megsúgja, mit kell tenned.

Szerelmespár a függőágyban

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Muszáj lenne erőt venned magadon és legyőznöd félénkségedet, ha új szintre szeretnéd emelni kapcsolatotokat. Pihenj, töltődj fel, de utána fordulj kedvesed felé és a lehető legjobbat nyújtsd neki magadból.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Finom és diplomatikus kifejezésmódod azt eredményezi, hogy nem sérted meg kedvesedet akkor sem, ha esetleg feszült helyzetbe kerültök. A legjobb lenne most mindenféle programot beletenni a hétvégébe, mindkettőtök kedvére valót.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kedveseddel ne ragaszkodj a kötött formákhoz, jót tesz, ha el tudtok lazulni egymás társaságában. Így a szerelmes érzések is őszintébben és felszabadultabban érkeznek és nem kell semmit megjátszanod vagy túldimenzionálnod.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kapcsolatodban újabb és újabb inspiráció érhet. Jó is, ha ezeket mind emlékezetedbe vésed és megőrzöd, mert lelkesíthetnek, erőt adhatnak a hullámvölgyekben. Még jó, hogy bármikor kész vagy a megújulásra, így bármely pillanatban meglepheted párodat.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A birtoklási vágy csak feszültséget hozhat kapcsolatotokba. Engedj nagyobb mozgásteret kedvesednek, megfullad, ha minden lépését ellenőrizni akarod. Földön járó realitásérzékedet ne most vesd be, nehogy tönkre tedd a romantikát.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy óvatos, ha döntésről van szó. Úgy kéne engedned a másiknak, hogy semmiképp ne érezze azt, hogy valamiért cserébe lazítottál a szigoron. Bármi ellentét támad köztetek, fontos, hogy SOS jelezzétek, különben bajok lehetnek…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármilyen szituációban, ahol beleérző képességre, extra adag megértésre van szükség, te a topon leszel. Ezzel pótolhatatlan támaszt tudsz nyújtani kedvesednek, csak ne bizonytalanodj el. Hallgass intuíciódra és sziporkázó fantáziádra! Remek képességeidet kamatoztathatod közös programjaitokban.

The post Hallgass szerelmes érzéseidre – Szerelmi horoszkóp 2024. október 26-27. first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!