E-mailben mondott fel Az álommeló egyik jelöltje

4 hete ezelőtt 18



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Alig három napja tért vissza az RTL-re Az álommeló 2. évada, már most bővelkedik drámákban. Az első napon, az első feladatnál az egyik jelölt azonnal feladta a versenyt, így új jelöltet kellet hívni a helyére, Mártit. A második adásban Balogh Levente két embert is elbocsátott.

Balogh Levente

Fotó: RTL

A jelöltek feladata kedden egy marketingterv elkészítése volt, ezt egy-egy csapatra bontva kellett megoldaniuk. A vesztes csoport feje Balu volt, akivel az üzletember az irodájában, a csapattársai előtt közölte, hogy vezetőként megbukott, ezért Balu sírva távozott. Ezt követően úgy döntött, a másnapi munkát két órával előrébb hozza, ezért jobbkeze,  Farmosi Larisza körbe telefonálta az embereket, hogy tudassa velük a jó hírt. Ám Mártit sehogy sem érte el. Ami még meglepőbb, a lány másnap a normális időben sem jelent meg a munkában, a telefont pedig továbbra sem vette fel. 

Végül Balogh Leventének címezve érkezett egy levél, amit dr. Krasznai István nem olvasott fel, csak drámai háttérzene mellett közölte a száraz tényeket.

Megtudtuk a választ, hogy Márti miért van távol. Érkezett tőle egy e-mail, ami neked szól. Nem olvasom fel végig, a lényegét mondom el neked, ami az, hogy bejelentette a felmondását

 – hangzott a válasz, majd az üzletember megkérte segítőit, találjanak valakit a lány helyére. 

The post E-mailben mondott fel Az álommeló egyik jelöltje first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!