Egy taxitolvaj okozta az Árpád hídi tragédiát – ő és két vétlen autós halt meg

2 napja ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Lopott taxival hajtott fel a forgalommal szembe az Árpád hídra és ütközött frontálisan két ember halálát okozva egy ámokfutó sofőr, aki a 3. kerületből lopta el a taxit – írja a Telex. A balesetet okozó sofőr az óbudai Tavasz utcában szállt be egy nyitott ajtajú taxiba, ami mellett a női sofőr dohányzott. A rabló rövid dulakodás után elhajtott a helyszínről, és a lehajtót használva a forgalommal szembe hajtott fel a Toyota Camry taxival az Árpád hídra. Ekkor történt az első baleset: összeütközött egy szürke Hyundaijal. Majd a Margitszigetnél ismét ütközött: ott egy szürke Suzuki Ignissel karambolozott, amibe egy Skoda kombi taxi rohant bele hátulról.

A balesetben a lopott taxit vezető 43 éves férfi, valamint a Suzuki Ignisben ülő 34 éves férfi és 32 éves nő vesztették életüket. Az ütközésben négyen megsérültek.

MTI/Mihádák Zoltán

MTI/Mihádák Zoltán

 

MTI/Mihádák Zoltán

MTI/Mihádák Zoltán

 

MTI/Mihádák Zoltán

MTI/Mihádák Zoltán

 

MTI/Mihádák Zoltán

MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy a taxit ellopó férfi szervezetében kimutatható-e alkohol vagy kábítószer.

Az Árpád hídi tragédiát okozó férfit amúgy a rendőrség már a baleset reggelén előállította – írja a 444. Lakóktól érkezett panasz a 3. kerületből, hogy valaki zavartan viselkedik. A férfitől kábítószergyanús anyag került elő, őt előállították, a gyorsteszt pozitív volt. A kihallgatáson a bűncselekmény elkövetését elismerte, panaszt nem tett, vallomást sem tett. A férfit törvényesen szabadon engedték.

Egy éve éppen ugyanitt történt tragédia. Akkor egy száguldó sofőr átszakította a híd szalagkorlátját egy illegális gyorsulási verseny közben, és halálra gázolt egy szabályosan közlekedő kerékpárost.

The post Egy taxitolvaj okozta az Árpád hídi tragédiát – ő és két vétlen autós halt meg first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!