Élet a kamerán túl: ilyen Erős Antónia és Szellő István munkakapcsolata

2 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Erős Antónia és Szellő István párosa már valószínűleg minden tévénéző számára elválaszthatatlan lehet, a két híradós ugyanis évtizedek óta együtt dolgozik a képernyőn. Ebből kifolyólag sokan arra is kíváncsiak lehetnek, hogy vajon milyen az összhang és a munkakapcsolat a két fél között. 

 VIASAT3 / Fábián Bori

Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori

Antónia az Adom a napom vendégeként Geszti Péternek árulta el, hogy milyen is a viszony köztük férfi műsorvezető társával. 

„Azt szokták mondani, hogy vagy akkor működik jól egy páros, színész páros vagy bármilyen ha utálják egymást – mert ugye az is érzelmeket hoz ki, vagy ha jóban vannak egymással. Ami megöl egy produkciót az az, ha közömbösek egymásnak. Tehát szerintem ettől működik és ettől van az, hogy azt mondják, hogy igen ez egy jól működő páros” – mondta Antónia arra utalva, hogy köztük igen jó kapcsolat van Istvánnal.

Egyébként meg a Szellő egy olyan típusú ember – te tudod, hiszen ismered jóban vagytok -, hogy szereti, hogy ha jó hangulat van körülötte, állandóan viccelődik mindenkivel, tehát tulajdonképpen nem olyan nehéz vele együtt dolgozni.

– tette hozzá a műsorban az esti beszélgetés során. 

The post Élet a kamerán túl: ilyen Erős Antónia és Szellő István munkakapcsolata first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!