Elkésett Trump volt tanácsadója, mert leesett a magángépének ajtaja

1 év ezelőtt 53bohócdoktor szja 1% felajánlás

A MyPillow vezérigazgatója, Mike Lindell nem tudott felszállni a magángépével, mert a csomagtartó egyik ajtaja leesett – írja az Insider.

Az üzletember Texasból repült volna a konzervatív Ozarks Worldview Weekendre, amelyet október 15-én és 16-án tartottak Missouriban. Azonban négy órát csúszott a felszállás, ennyi időbe telt ugyanis visszarakni az ajtót. Lindell szerint az a szerencse, hogy nem a beszállásra szolgáló ajtó szakadt le, mert akkor nagyobb baj lehetett volna.

A vezérigazgató egy, a Twitteren közzétett bejegyzésben azzal viccelődött, hogy a pilóta nem engedte, hogy párnákkal tömje be az ajtó helyét, hogy fel tudjanak szállni.

pic.twitter.com/xgyhDq3Iyg

— Zachary Petrizzo (@ZTPetrizzo) October 27, 2022

Lindell ugye a MyPillow vezérigazgatója, a cég többek között memória habos párnákra szakosodott.

Az üzletember egyébként tanácsadója volt és anyagilag is támogatta Donald Trump volt amerikai elnököt. Nagy befolyással volt a republikánus-párti Foxra is, 2020-ban senki nem hirdetett többet nála a csatornán.

„Érdemei” közé tartozik, hogy 2021-ben megnyerte az „anti-Oscart”, azaz az Arany Málna-díjat, ő lett a legrosszabb színész az Absolut Proofban nyújtott alakítása miatt, ami azért nagy teljesítmény, mert magát alakította benne.

The post Elkésett Trump volt tanácsadója, mert leesett a magángépének ajtaja first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!