Elkezdődtek a találgatások: Kárpáti Rebeka ismét együtt van exével?

2 napja ezelőtt 2



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kárpáti Rebeka meg sem állt Csíkszeredáig a hétvégén. Egyáltalán nem kizárt, hogy a színésznő exét, Lénárd Andrást látogatta meg!

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka egy exkluzív partyn. Fotó: fotocentral

 

Hónapok óta arról pletykál a magyar média, hogy Kárpáti Rebeka ismeretlen okokból szakított milliárdos vőlegényével, Lénárd Andrással, a sörgyártócég tulajdonosával. Sokan már biztosra vették, hogy a csinos színésznő ismét szingli. Azonban ez korántsem biztos! Lehetséges, hogy Rebeka nem csak a káposztát szereti újramelegítve?
 

Mielőtt ennyire előreszaladnánk, térjünk vissza a szakításra. Rebeka áprilisban a Zsákbamacska sajtótájékoztatójára már jegygyűrű nélkül érkezett, és megjegyezte, hogy a magánéletét érintő kérdésekre nem kíván válaszolni. Ez nem sok jót sejtet.
 

A színésznőt viszont egy óriási, gyönyörű rózsacsokor várta a bejáratnál, amit feltehetően Lénárd Andrástól kapott. A virág mellé egy bíborvörös borítékba csomagolt üzenet is járt, amit Rebeka direkt nem a sajtótájékoztatón, a kíváncsi szemek előtt bontott ki. Vagyis András nagyon igyekezett, mindent megtett, hogy a feltűnő, szerelmet jelképező ékszer ismét ott csillogjon Rebeka ujján, vagy legalább egy beszélgetésre sor kerüljön, hogy tisztázzák a konfliktust.

Nos, könnyen lehet, hogy siker koronázta a sörmogul igyekezetét. Rebeka ugyanis szombaton arról számolt be egy 24 órán elérhető Instagram-történetben, hogy Csíkszeredába utazott, ami történetesen az exvőlegényének a szülővárosa. 

Via

The post Elkezdődtek a találgatások: Kárpáti Rebeka ismét együtt van exével? first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!