Elsöprő szegedi siker az Országos Rendőrségi Cross Challenge bajnokságon: városunk legizmosabb rendőrnője, Bálint Gabriella csapatban és egyéniben is az első helyen végzett

2 órája ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Óriási sikerrel végeztek vármegyénk rendőrei kedden, Debrecenben az Országos Rendőrségi Cross Challenge pontszerző bajnokságon! A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata első helyen végzett, sőt, Szeged legizmosabb rendőrnője, Bálint Gabriella egyéniben is felállhatott a dobogó legfelső fokára.

ELSÖPRŐ SIKER

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata első helyen végzett az Országos Rendőrségi Cross Challenge pontszerző bajnokságon. Nem csak csapatban, hanem egyéniben is sikeresek voltak rendőreink, mint a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség közölte:

  • női kategóriában Bálint Gabriella r. törzsőrmester az első helyen,
  • férfi kategóriában Kőrösi Sándor r. főtörzsőrmester a második helyen,
  • Simon Márk r. hadnagy a harmadik helyen végzett,
  • férfi 40+ kategóriában pedig Juhász-Nagy Gábor r. alezredes szintén a dobogó harmadik fokára állhatott.

“2 wodot kellett teljesíteni, az elsőben cardio feladatok, másodikban erő állóképességi feladatok voltak, szuper volt!” – számolt be élményeiről közösségi oldalán Bálint Gabriella r. törzsőrmester, aki pár fotót is megosztott a verseny legjobb pillanatairól.

Szívből gratulálunk Mindenkinek a fantasztikus teljesítményhez!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: Bálint Gabriella FB

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!