Emiatt szakított 4 év után Varga Viktor és párja

1 nap ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Közel 4 év után hivatalosan is véget ért Varga Viktor és Zsembera Liliána kapcsolata. A szerelmesek nem váltak el haraggal, beszélőviszonyban vannak és szeretik egymást, de rá kellett jönniük, hogy teljesen más elképzeléseik vannak a jövőjüket illetően – írja a Blikk. Mint a bulvárlap megtudta, a táncosnő már közös életre, családra vágyott, ám az énekes erre még nem érezte magát késznek.

Varga Viktor,

Varga Viktor és Zsembera Liliána a  TV2 reality-jében, a Párharcban 2022-ben – Fotó: Sajtószoba

“Nem vagyunk már egy pár. A történtek ellenére tartjuk a kapcsolatot. Igazából jóban vagyunk, szeretjük egymást, de két különböző út felé megy az életünk, és nem közösek a céljaink, a vágyaink” – árulta el Liliána.

Elmondása szerint a 4 év alatt is mindig nagyon hullámzó volt a kapcsolatuk. “Vagy nagyon fent voltunk, vagy nagyon lent. Tudomásul vettem, hogy ebben ennyi volt, és nem érzem magam rosszul, amiért véget ért” – vallotta be.

Liliána az elmúlt években több műsorban is bizonyított Varga Viktorral, ám – a szakításuk ellenére – nem zárkózik el attól, hogy a jövőben, immár az énekes nélkül is szerepeljen a médiában. “Ha megkeresnek, nincs ellenemre” – jegyezte meg az énekesnői karriert tervező táncosnő.

The post Emiatt szakított 4 év után Varga Viktor és párja first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!