Éremeső a Maty-éren! Kopasz Bálint ezüstöt, a Gazsó Alida Dóra-Csipes Tamara duó pedig bronzérmet szerzett

1 hét ezelőtt 13



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Két arany, egy ezüst és egy bronz volt a szombat délutáni magyar mérleg a szegedi gyorsasági, para kajak-kenu és SUP Európa-bajnokságon. Nagyon úgy fest, hogy az éremeső vasárnap sem állt meg, hiszen a szegedi születésű Kopasz Bálint ezüstérmet szerzett a kajak egyesek 1000 méteres versenyében, a Gazsó Alida Dóra-Csipes Tamara duó pedig bronzérmes lett a kajak kettesek 500 méteres versenyében.

Hatalmasat hajráztak a magyar versenyzők ma a Maty-éren! A szegediek számára sem ismeretlen Kopasz Bálint ezüstérmet zsebelhetett be, ő a kajak egyesek 1000 méteres versenyében szállt vízre. A férfiak mellett a nőknél is érem született, a Gazsó Alida Dóra-Csipes Tamara duó a kajak kettesek 500 méteres versenyében lett bronzérmes.

VAN MÉG SZEGEDI VERSENYZŐ, AKIÉRT SZORÍTHATUNK

Ma egyébként véget ér a szegedi gyorsasági, para kajak-kenu és SUP Európa-bajnokság. Az Eb utolsó napján öt MVM Szeged VE versenyző száll vízre. Mind a három parasportolónk döntőzik, Suba Róbert számára paralimpiai válogató is finálé, Juhász Tamással küzdenek meg egymással a párizsi részvételért. Varga Katalin és Boldizsár Dalma is ugyanabban a versenyszámban indul 11:52-kor. A nap utolsó olimpiai számos döntőjében pedig ott lesz a férfi kajak négyes, amely szintén azért küzd, hogy bebizonyítsa, ott a helye Párizsban – írja a Szegedi Vízisport Egyesület.


Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!