Érzelmek sűrűjében – Heti angyalhoroszkóp 2024. június 25-július 1.

3 napja ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az angyalok szerint találjunk egyensúlyt az érzéketlenség és túlérzékenység között.  Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy nyáron talán több időd van a pihenésre, a gyógyulásra. Bár telve vagy kirobbanó energiákkal, még neked is szükséged lehet egy kis töltődésre. Próbáld úgy szervezni a hetet, hogy legyen esélyed ilyesmire. Ez érzelmeid harmonizálásában is segíteni fog.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan érzékeny periódusba léptünk, ahol a te belső gyengédséged is jobban előtérbe kerülhet. Jóval több helyet kaphat napjaidban a másokkal való törődés, de ez egyáltalán nem elpocsékolt energia, sőt!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy belső érzéseidnek próbálj látható formát adni, ha úgy érzed, hogy ezzel hozzátehetsz a kialakult helyzethez. Azt is érdemes lenne megfontolnod, hogy melyik az a projekt, amibe szívvel-lélekkel tudod belevetni magad. Ha megteheted, ezt válaszd…

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy ez már a te időszakod, belső erőid szabadon áradhatnak, ne törd meg ezek áramlását. Számodra szinte nyitott könyv a lélek minden apró rezdülése és ez segít ahhoz, hogy megértően viszonyulj másokhoz.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy ne riadj meg legbensőbb érzéseidtől, inkább adj időt magadnak, hogy ezeket megvizsgáld, barátkozz velük. Ez vezet majd ahhoz, hogy meg tudd emészteni, fel tudd dolgozni őket.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a következő időszak alkalmas lehet arra, hogy ápold és erősítsd kapcsolataidat, nemcsak a szerelmit, hanem a családit, barátit, akár munkahelyit is. Adj magatoknak elég időt és teret is, hogy mindenki saját maga gondolhassa át a helyzetet.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy te aztán tudod tapasztalatból, hogy milyen nehéz megtalálni a helyes egyensúlyt, különösen, ha érzelmekről van szó. Ráadásul minél többen szerepelnek egy szituációban, annál bonyolultabb a dolog. Ha megőrzöd nyugalmadat, menni fog!

Lány ül a kövön, feje felhőben

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy nálad mély érzelmekből nincs hiány, de az is nagyon fontos, hogy ezeket megismerd, felismerd és „jóban legyél” velük. Segíthet, ha friss szemmel tudsz rájuk nézni, ezzel új aspektust tárva fel. Így egészen eredeti megoldásokhoz is juthatsz egy nehezebb érzelmi helyzetben.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy ez az időszak arra ösztönözhet, hogy megállj kicsit és belső érzéseid felé fordulj. Ez pihentetőnek tűnhet, de lehet, hogy te most pont rosszul veszed ezt az akadályt.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ne lepődj meg, ha az érzelmek árja szinte elsodor. Lehet, hogy magadtól ilyenkor menekülnél biztonságosnak gondolt kuckódba, pedig az adna új élményeket és tapasztalatokat, ha szeretteid körében maradnál.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a felfokozott érzékenység segíthet abban, hogy világosan lásd, hogy hol vannak hiányok vagy túlfeszített állapotok lelkedben. Vajon mi az, ami segít téged belső egyensúlyod megtalálásában? Most nyáron talán több időd jut arra, hogy intenzíven foglalkozz ezzel.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy alapvető érzékenységed ebben az időszakban még tovább növekedhet. Olyan finom antennáid vannak a másik impulzusainak felfogására, ami szinte hihetetlen. Koncentrálj arra, hogy ezek segítségével saját belső egyensúlyodat találd meg az érzelmek állandó hullámzásában.

The post Érzelmek sűrűjében – Heti angyalhoroszkóp 2024. június 25-július 1. first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!