Ezt nézd: kiszaladtunk a Zengő Alföldhöz a Szőregi útra! Viastein nyílt nap volt: exkluzív bemutató Németh Róberttel!

3 hónapja ezelőtt 21



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Zengő Alföld Kft. telephelyén tartott nyílt nap alkalmával a látogatók megismerhették a Viastein különleges térköveit. Az eseményen Németh Róbert, a Viastein alkalmazás technikusa mesélt arról, hogy miért érdemes a Viastein térköveit választani. Az egyik legnagyobb előny, hogy ezek a térkövek már a gyártósoron impregnálva vannak, ami rendkívül tartóssá és ellenállóvá teszi őket.

Róbert a bemutató során részletesen elmagyarázta, hogy az impregnálás miért olyan fontos a térkövek esetében. Az impregnálásnak köszönhetően a Viastein térkövei ellenállnak a szennyeződéseknek, így akár, ha bor, kávé, vagy pörkölt fröccsen rájuk, könnyen le lehet takarítani őket. Ez különösen hasznos, ha a kertben vagy a teraszon szeretnénk hosszú távon megőrizni a térkövek szépségét és tisztaságát.

A Viastein térköveit 2017 óta folyamatosan fejlesztik, és az évek során szerzett tapasztalatoknak köszönhetően a termékek masszívak és strapabíróak lettek. Róbert elárulta, hogy a fejlesztési folyamat során nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a térkövek minden igényt kielégítsenek, legyen szó esztétikáról vagy funkcionalitásról.

A Zengő Alföld Kft. folyamatosan hozza a jobbnál jobb ajánlatokat. Nemrégiben egy nagyszabású kertfelújítási akcióval lepték meg a szegedieket, amely hatalmas sikert aratott. Most pedig itt a következő nagy dobás: a Viastein térkövei már elérhetők a Zengő Alföldnél, és hamarosan érkezik hozzájuk az áthidaló és a habarcs is, hogy még komplexebb megoldásokat kínálhassanak a vásárlóknak.

Nézd meg az exkluzív videót, amelyben Németh Róbert részletesen bemutatja a Viastein térköveinek előnyeit és a különleges impregnálási technológiát. A videót itt találod: 

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!