Felesége szerint Szabó Ádám nyári gyereket szeretne: „Ősszel meg kell fogannia, rajtunk nem múlik”

6 órája ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szabó Ádám és Farkas Jennifer 2022 év végén találtak egymásra. Ádám a megismerkedésünk után már alig pár hónappal meg is kérte Jennifer kezét, aki igent mondott, majd azonnal belefogtak az esküvőszervezésbe, melyre 2023. szeptember 23-án sort is kerítettek. Az énekes párja most arról mesélt, hogy eljött az a pillanat, amikor eldöntötték: szeretnének családot alapítani. Sőt, Szabó Ádám tervei szerint az lenne a legtökéletesebb, ha nyáron születne majd meg a pici, így ősszel lenne esedékes a fogantatás.

 TV2

Fotó: TV2

„Szeretve és biztonságban érzem magam Ádámmal, aki mellett otthonra találtam. Voltak hosszú kapcsolataim, voltam pár évig férjnél is, de ezt a három érzést együtt senki mellett nem éreztem. Azért fontos, mert nekem mentális értelemben eléggé sanyarú gyerekkorom volt. Apu korán elhagyott minket. Anyukám ettől összeomlott, nekem kellett átvenni a helyét, én gondoskodtam magamról és az édesanyám mentális egészségéről is. Ez azzal járt, hogy kevesebb szeretetet és figyelmet kaptam gyerekként, tiniként, mint kellett volna” – árulta el Jennifer a Story-nak, aki Ádámban találta meg azt, aki minden szempontból biztonságot nyújt a számára.

Az életem akkor kezdődött, amikor megismertem. Sőt még a gyerekvállalással kapcsolatos véleményem is megváltozott, hiszen a gyermekkorom miatt sokáig nem akartam gyereket. De Ádám ezt megváltoztatta, és szeretném, ha lenne egy közös babánk. Tudom, nemrégiben azzal viccelt, hogy nyári gyereket szeretne, ezért ősszel meg kell fogannia. Hát azért nem egészen így megy, habár rajtunk nem múlik.

– árulta el nevetve, majd egy kis titkot is megosztott magánéletükből: 

„Szeretek háziasszony lenni, szeretek otthont teremteni magunknak. Persze Ádám is kiveszi a részét mindebből. Reggel ő viszi ki a két tacskónkat, és szívesen porszívózik is. Csak ne főzzön, azt nem tud. Egyszer meglepett egy angol nyelvű receptből főzött egy kínainak vagy indiainak induló, palacsintaszerű tésztába töltött valamivel. Szó nélkül megettem, de kértem, hogy a főzést inkább bízza rám.”

The post Felesége szerint Szabó Ádám nyári gyereket szeretne: „Ősszel meg kell fogannia, rajtunk nem múlik” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!