Felháborodott az ausztrál Házasság első látásra válogatóinak kérdésein az egyik jelentkező

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Házasság első látásra nem csak Magyarországon megy, számos országban láthatók a valóságshow helyi változatai. A műsorba persze nem lehet csak úgy beesni, válogatókon kell részt venni. A 2025-ös ausztrál verzióba – ott már a 11. évadon vannak túl – jelentkezett Alix Nicholson, aki azt állítja, sokkolták a válogatók egyes kérdései, mert azokat szerinte nem lehet „az igaz szerelemre irányuló törekvés szerves részének” tekinteni.

Hacsak nem úgy gondolják, hogy a testtömegindexemen múlik, hogy összeillünk-e

– írta a Mama Mia nevű oldalon. Nem érti, miért fontos, hogy hány kilót nyom, vagy milyen magas, pedig ezek az első kérdések a jelentkezési íven.

Nicholson szerint eleinte kevéssé összpontosítottak az olyan kérdésekre, amik a házasodni vágyóknak igazán fontosak, mint az egymáshoz illeszkedő személyiség, értékrend, és hogy mit keresnek a párjukban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alix Nicholson (@alixcn) által megosztott bejegyzés

Az is igaz, hogy aztán olyan kérdéseket is feltettek neki az űrlapon, mint hogy milyen a kapcsolata a szüleivel, mik érdeklik, mik a hobbijai, milyen párt keres magának, de ekkor egy másik dilemmával kellett szembesülnie.

Mégpedig, hogy rajongója a műsornak, és most látja, nem a kérdésekre adott őszinte válaszok alapján rakják össze a párokat – méghozzá azért, hogy kellő dráma legyen a műsorban.

Szóval, oké, csak rakjam tele olyan válaszokkal, hogy egy nőgyűlölő faszfejt keresek, aki túlságosan nagyra tartja magát, túl szűk farmert hord, bálnáknak nevezi az embereket, és arra bátorít másokat, rakjanak szájkosarat a nőjükre?

A műsor készítői emellett igencsak kíváncsiak arra, a jelentkezőt ítélték-e már el bűncselekmény miatt, ment-e már tönkre anyagilag vagy volt-e egyéb kihágása.

A Mirror ír arról, hogy ha igen is a válasz, az valószínűleg nem kizáró tényező. A most lezárult 11. évadban szerepelt Timothy, aki a műsor egyik részében elárulta, egy évet töltött a rácsok mögött, miután elkapták, hogy helikopterrel csempészett drogot Kanadából az Egyesült Államokba. Elvileg oktatópilótaként repült, mikor telerakták a gépet kábítószerrel. Végül Los Angelesben kapcsolták le, mikor visszatért az USA-ba a beteg édesanyja meglátogatása után Ausztráliából.  Igaz, ez már 17 évvel ezelőtt történt.

The post Felháborodott az ausztrál Házasság első látásra válogatóinak kérdésein az egyik jelentkező first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!