Férfi és női kéziseink is egy csoportba kerültek az olimpia házigazdájával

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Elkészült a párizsi olimpia csoportkörének menetrendje a férfi és női kézilabdacsapatok számára.

Női csapatunk a franciákkal került egy csoportba, sőt a házigazdák ellen kezdi meg a szereplését. A nők a csoportmeccseket a nyitóünnepség előtt, július 25-én kezdik. Július 28-án a brazil, 30-án az angolai, augusztus 1-jén a spanyol, majd 3-án a holland csapattal találkozik Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány együttese.

A férfiak brutális sorsolást kaptak, a címvédő és házigazda Franciaországgal, valamint a legutóbbi három világbajnokságon aranyérmes Dániával is összekerültek.

Chema Rodríguez szövetségi kapitány együttese július 27-én Egyiptommal, 29-én Argentínával, 31-én Norvégiával, augusztus 2-án Dániával, 4-én pedig Franciaországgal találkozik Párizsban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

A magyar férfiválogatott kilencedik alkalommal szerepel olimpián, eddigi legjobb eredménye az 1936-os, az 1980-as, az 1988-as, a 2004-es és a 2012-es negyedik helyezés. A női válogatottnak ez lesz a nyolcadik részvétele, legjobb eredménye egy ezüstérem 2000-ből.

Kapcsolódó
A női kéziválogatott az olimpián tehet érte, hogy ismét a nemzet csapata legyen
A női kézilabda-válogatott olimpiai selejtezője az elvárt továbbjutással ért véget, játékminőségében viszont annál is többet adott. Elemzés.

The post Férfi és női kéziseink is egy csoportba kerültek az olimpia házigazdájával first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!