Fiatalos nagymama akar lenni Ábrahám Edit

2 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Abrahám Edit szeretne minél egészségesebben élni, így egy új mozgásformában próbálta ki magát. Egy különleges ázsiai mozgásformát és relaxációt választott céljai eléréséhez. 

 Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Mindig is érdekelt az ázsiai, keleti kultúra, annak titokzatossága, misztériuma, a sportjai, az ételei, a jóga – kezdte a színésznő. – Kipróbáltam egy különleges jógát, de azt mondják, hogy soha nem késő. Hiszem, hogy az életben mindennek eljön az ideje. Mindig is szerettem sportolni, ez pedig egy izgalmas mozgásforma és relaxáció, ami nagyon érdekel. Mostanában bátrabban próbálok ki új dolgokat; úgy érzem, hogy könnyebben irányítom a testem, amióta lefogytam

– mondta a hot! magazinnak.

„Fiatalos nagymama akarok lenni, és sokáig egészséges szeretnék maradni. Az is motivált, hogy ne „végigguruljak” az utcán, hanem csinos legyek. Amióta leadtam 8 kilót, megnőtt az önbizalmam, jobb érzéssel nézek a tükörbe. Imádom, hogy új távlatok nyílnak előttem. Például korábban sosem próbáltam volna ki a jógát, pedig a stresszhelyzetekből kiutat jelent ez a fajta mozgás, teljesen lelazít. Úgy érzem, hogy átalakítja az embert, a gondolkodást, a tartást” – tette hozzá.

The post Fiatalos nagymama akar lenni Ábrahám Edit first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!