Gyászba borult a hazai sztárvilág

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Megrázta a hazai sztárvilágot a hír: 36 éves korában meghalt a Supermanagement társalapítója, Ferich Balázs. A hírt barátja és kollégája, Tóth Gergő osztotta meg, búcsúleveléhez pedig rengetegen kommenteltek együttérző sorokkal. Gergő azt írta, Balázs a végletekig maximalista volt, mindig azon gondolkodott, hogyan tudnának még sokkal jobbak és jobbak lenni. Pedig már az indulásuknál olyan zenekarok vetettek bizalmat beléjük, mint a Wellhello vagy az Anna and the Barbies, később pedig Dzsúdlót, Szakács Gergőt, valamint Azahriah-t és Desht is ők menedzselték.

A poszt alatt sorra érkeztek a megrendült részvétnyilvánítások. Pásztor Anna így írt: „Jajj, srácok… megrendülve állunk. Sok-sok szeretettel gondolunk Bazsira, a családjára és rátok, Geri. Őszintén együttérzünk és sok erőt kívánunk Nektek, az egész zenekar, a stáb nevében”. Sokakat érintett fájdalmasan a menedzser halálának híre, többen szorítottak érte, hogy le tudja győzni a betegségét. Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid, Lotfi Begi, Kökény Attila, Molnár Tamás, Czutor Zoli, Antal Timi, Curtis, Nagy Sanyi mind részvétüket és szomorúságukat fejezték ki halála miatt. Ahogyan Tóth Gabi is sok erőt kívánt a gyászoló családnak: „Mérhetetlen fájdalom…” – jegyezte meg az énekesnő.

Ferich Balázs és Tóth Gergő a Blind Myself zenekarban ismerték meg egymást, és kötöttek életre szóló barátságot. Már ekkor látszott, hogy Balázsnak veleszületett tehetsége volt a menedzseléshez. „Bazsinak hatalmas szíve volt. Imádta a gyerekeit és feleségét, Dittát, a legjobb apuka volt, akit valaha ismertem. Soha nem emelte fel a hangját gyerekei jelenlétében, olyan kedves volt velük, hogy mindig ő lesz az egyik legnagyobb inspiráció számomra gyereknevelésben” – írta róla barátja, kiemelve, hogy nem csak szakmájában, de magánéletében is mindenkire figyelt Balázs. Ott segített, ahol csak tudott, amit szintén hatalmas maximalizmussal csinált. „Imádott menő dolgokat kitúrni a szeretteinek, barátainak. Ha lakás kellett, akkor órákig nézte az ingatlanos oldalakat, és a lehető legjobb kecókat találta meg. Ha autó, akkor arra függött rá, és olyat keresett, ami a lehető legmegfelelőbb volt a kérdező céljainak” – fűzte tovább gondolatait Gergő, aki bevallotta, hogy bár volt egy komoly vitájuk, amikor kiderült a Balázs súlyos betegsége, újra közel kerültek egymáshoz. Balázs három évig küzdött betegségével, ami végül legyőzte őt. „Már most iszonyatosan hiányzik” – zárta búcsúlevelét barátja.

Kiemelt kép illusztráció/Fotó: Getty Images

The post Gyászba borult a hazai sztárvilág first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!