Gyászol a Top Gun: Maverick stábja, lezuhant a film repülésoktatója

3 órája ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy új-mexikói légi bemutató során repülőgép-balesetet szenvedett és életét vesztette Charles Thomas „Chuck” Coleman, a 2022-es Top Gun: Maverick repülésoktatója. Coleman nagyon tapasztalt pilóta volt több mint 10 000 órát repült, a Top Gun-film színészeit is ő képezte ki a jelenetekre. A pilóta több száz hasonló bemutatón vett már részt,

 Maverick stábja, lezuhant a film repülésoktatója

nem tudni, mi vezetett a balesethez.

Coleman egyedül vezette kétüléses Extra Flugzeugbau EA300 típusú gépét, a vasárnap délután fél 3 óra körül Las Cruces Nemzetközi Repülőtér közelében tartott bemutatón. Balesete után a Space Expo összes programját törölték. Charles Thomas Coleman egyébként mérnök és műrepülő tesztpilóta is volt, aki számos bemutatón vett már részt az élete során – írja a SkyNews.

Miles Teller, a két éve készült Top Gun színésze közösségi oldalán búcsúzott:

„Nyugodj békében, Chuck Coleman! Chuck volt a műrepülés-oktatónk, és nagyban hozzájárult a Top Gun: Maverickre való felkészülésünkhöz. Repülőmérnök, légi bemutató- és tesztpilóta, valamint a barátunk és szövetségesünk is volt. Chuck nagyon laza volt, és mindig biztonságban éreztük magunkat mellette a felkészülés idején, tudásának köszönhetően.

RIP Chuck Coleman. Chuck was our aerobatics flight instructor and instrumental in our preparation for Top Gun: Maverick. He was an aerospace engineer, air show and test pilot, and our friend and ally. Chuck had a very easy going way about him and we always felt comfortable with… pic.twitter.com/93giSZdbgz

— Miles Teller (@Miles_Teller) October 21, 2024

 

Kedves, alázatos ember, aki kíváncsi volt másokra és a világra. Túl korán távozott, de a hozzájárulása a filmhez örök. Köszönjük az emlékeket, Chuck!” – idézte szavait a Blikk.

The post Gyászol a Top Gun: Maverick stábja, lezuhant a film repülésoktatója first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!