Hamarosan indul a Fő fasor aszfaltozása, forgalomirányítás mellett közlekedhetünk majd

4 hete ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Jelenleg is munkálatokat végez a Fő fasoron a Szegedi Vízmű, amit burkolatfelújítás követ majd. Mint megtudtuk, a burkolatfelújítást a Stravaco vállalat fogja végezni Újszegeden, és a munkálatok idejére ideiglenes jelzőlápmás és jelzőőrös forgalomirányítás mellett közlekedhetünk csak.

Azt is megtudtuk, hogy a húsvéti ünnepek után indulnak meg a munkálatok, és várhatóan két hónapig fognak tartani.

MÉG MINDIG DOLGOZIK A VÍZMŰ

A Fő fasoron egyébként tavaly óta dolgozik a Szegedi Vízmű. Tavaly november végén azt nyilatkozták, hogy a “munkálatokat számos – előre nem látható – akadály nehezítette, így a befejezés a jövő év elejére áthúzódik, és időjárástól is függően várhatóan az I. negyedév végére fejeződik be a víziközmű rekonstrukció. Ezt követi majd a burkolat helyreállítása, az aszfaltozás.” Ez indul el most.

MINDEKÖZBEN A CSANÁDI UTCÁBAN IS ZAJLIK A MUNKA

Eközben a Csanádi utcában is kisebb akadályra számíthatnak a közlekedők, ahol vízvezeték-rekonstrukciós munkálatok zajlanak, a Temesvári krt. és Vedres utca közötti szakaszon. A vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat a korszerű, „csőroppantásos” technológiával végzi a Szegedi Vízmű, amely a hagyományos (teljes feltárással végzett) technológiánál gyorsabb, illetve a felbontással járó kellemetlenségek is csökkenthetők, mert csak a javítandó vezetékszakasz végpontjain, illetve a bekötési pontoknál van szükség egy-egy kisebb munkagödörre.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!