Három gólt és három kiállítást hozó meccsen biztosította be a bajnoki címét az Inter

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az Inter a Milan elleni győzelmével biztosította be a bajnoki címét a Serie A-ban.

Egy begyakorolt szögletfigura után szerzett vezetést az Inter, Pavard csúsztatta meg a labdát a rövid saroknál, Acerbi pedig teljesen üresen maradt középen, ki is használta.

Lautaro Martínez tehetett volna érte, hogy gyorsan, már az első félidő közepén eldőljön a meccs, de Dimarco tökéletes beadása után nagyon sután találta el a labdát ziccerben.

A Milan első helyzeténél Leao balos, nem túl jól helyezett löketére Sommer leért, majd egy Inter-kontra végén Thuram centikkel tévesztette el a bal alsót.

Calabria könnyedén egyenlíthetett volna, ám Sommer óriási bravúrral megakadályozta ebben, majd egyből indult az Inter ellencsapása, és Mhitarjan dolgoztatta meg Maignant.

Mindössze négy perc telt el a második félidőből, amikor Thuram lapos lövése a jobb sarokban kötött ki, és bár az Inter nem pörgött maximális fordulatszámon, így is uralta a meccset.

A Milan gyakorlatilag a semmiből szépített Tomori fejesével, majd megnyomta a hajrát, de a játékosai kissé túlpörögtek, Theo Hernández Dumfrieszel esett egymás torkának, amiért mindketten piros lapot kaptak, majd a csapatkapitány Calabria is kiszállt a piros-feketéktől, amikor egy szöglet előtti helyezkedésnél könyökkel odanyomott Frattesinek.

A parázs végjáték után az eredmény már nem változott, így az Inter sorozatban hatodszor verte meg a városi riválist, és megszerezte története 20. bajnoki címét, amiből tizenkilencet gyűjtött be a pályán (2006-ban a calciopoli miatt kizárták a Juvét, így örökölte meg az első helyet az Inter).

A másik hétfői meccsen a Bologna 3-1-re verte az EL-elődöntős Romát, és ezzel nagy lépést tett a BL-indulás felé.

The post Három gólt és három kiállítást hozó meccsen biztosította be a bajnoki címét az Inter first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!