Hat napig félmeztelenül mászkált a műsorvezetőnő New Yorkban a nemek közti egyenlőség jegyében

2 napja ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Régre visszanyúló vita tárgya, hogy a férfiakkal ellentétben a nők miért nem mutatkozhatnak nyilvánosan fedetlen felsőtesttel, egy kanadai műsorvezető pedig ezt a felállást próbálta meggyengíteni. Eila Adams hat napon át sétált New Yorkban szabadon hagyott mellkassal, mondván, ezzel a nemek közti egyenlőségért áll ki.

Ha a férfiak a megtorlástól való félelem nélkül járkálhatnak póló nélkül, akkor a nőknek is ezt kellene tenniük

idézi Adams-től a Mirror.

A 36 éves nő szavait kölcsönözve ezzel ő „pimaszul szórakozik” és „megkérdőjelezi a status quót”.  Szerinte ezt el kell fogadni, és nem érti azokat, akiket zavar a meztelenség, hiszen mindannyian így születtünk.

A torontói nő az Egyesült Államokban tett kirándulása során ügyelt rá, hogy nemzeti jelentőségű helyeken ne mutatkozzon ruha nélkül, és hogy ne kövessen el szabálysértést. Emellett nemrég részt vett a World Naked Bike Ride rendezvényen is, ahol ugyancsak félmeztelenül kerékpározott társaival, hogy felhívják a figyelmet az olaj túlhasználatára és a városi környezetszennyezésre.

Van valami hihetetlenül felszabadító abban, amikor biciklivel cirkálok a városban, érzem a szelet a bőrömön, és nagyszerű emlékeket szereztem, miközben mindannyian pedáloztunk ennek a hihetetlen városnak a szívében. Ez egy csodálatos és szórakoztató élmény, és mindenkinek erősen ajánlom, legalább egyszer az életben próbálja ki a meztelen biciklizést.

Bár a kanadai nőt akciója után nem kímélték a negatív kommentek sem, a többség támogatta néhány napos performance-át, és az utcán is többnyire lelkesen fogadták – már akiknek állítása szerit egyáltalán feltűnt, hogy szabaddá tette a melleit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eila Adams (@flexapeeler) által megosztott bejegyzés

The post Hat napig félmeztelenül mászkált a műsorvezetőnő New Yorkban a nemek közti egyenlőség jegyében first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!