Homárt esznek, jachton pihengetnek: pillants bele Szoboszlai Dominik és párja luxusnyaralásába!

2 napja ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szoboszlai Dominikra az elmúlt időszak nehézségei után megérdemelten ráfér a pihés, amit úgy tűnik szerelmével, Buzsik Borkával tölt a mesés Amalfi-parton. A rajongók legnagyobb örömére a focista csinos barátnője saját közösségi oldalán pár fotót is megoszt a közös nyaralásukról, kielégítve vele a kíváncsiskodó tekinteteket. 

 Getty Images

Fotó: Getty Images

Szoboszlai Dominik elmúlt időszakát nem csak sérülése nehezítette meg, hanem hatalmas nyomás hárult rá a magyar válogatott csapatkapitányaként is. Mindezt tetőzheti Varga Barnabás brutális balesete és az is, hogy a magyar válogatott szereplése nem éppen úgy alakult az idei Európa-bajnokságon mint ahogyan azt a szurkolók szerették volna. Nem csoda hát, hogy a pokolian megterhelő időszak után egy kis kikapcsolódása volt szüksége a Liverpool sztárjának. 

Egy csodás dél-olasz desztinációt választottak maguknak szerelmével, ahol a képek tanúsága szerint nagyon jól érzik magukat, rengeteget pihennek és jókat esznek. Sőt, a szemfülesebb rajongók azt is megfigyelhetik, hogy hogyan falatozik homárt a félmeztelen labdarúgó. A fotók 24 órán át elérhetőek és ide kattintva tekinthetők meg. 

The post Homárt esznek, jachton pihengetnek: pillants bele Szoboszlai Dominik és párja luxusnyaralásába! first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!