Hoppá! Így még biztosan nem láttad Zimány Lindát – fotók

1 óra ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Balaton Park Circuit bekerült a MotoGP és a Superbike jövő évi versenynaptárába, így 2025-ben a világ egyik legizgalmasabb sportága visszatér Magyarországra. A Balaton-parti versenypályát és a környező létesítményeket addig is fejlesztik, hogy modern infrastruktúrával és megfelelő színvonalú szolgáltatásokkal fogadják majd a mezőnyöket. A bejelentő sajtóesemény résztvevői a magasból is megnézhették a versenypályát. Bár a pilóta kész volt arra, hogy egy extrémebb stílusú repüléssel, némi forgással, szlalommal lepje meg utasait, Dobos Evelin, Zimány Linda és Bábel Virág inkább a diszkrétebb élményt választották.

 Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Transzferként már utazhattam helikopterrel, de ilyen sportos repülésen még nem vettem részt. Ez a gép manőverezni és különböző trükköket is tud, de bevallom, azért kicsit félek az ilyen vadabb dolgoktól. Szerencsére a sétarepülés mellett döntöttünk a lányokkal

– árulta el Zimány Linda.

A Miss Balaton 2024-es királynője, Bábel Virág külföldi modellmunkáinak köszönhetően többször ült már repülőn, de a helikopter számára újdonságnak bizonyult.

„Már rég ki akartam próbálni, bár nagyon tériszonyos vagyok. Az elején talán még egy kicsit sajnáltam is, hogy a lazább utat választottuk, de egy nagyobb süllyedésnél rájöttem, hogy jól van ez így” – mondta nevetve Virág, hozzátéve, hogy szépségkirálynőként is fontosnak tartja, hogy néha kilépve a komfortzónájából szerezzen új élményeket.

The post Hoppá! Így még biztosan nem láttad Zimány Lindát – fotók first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!