Így festett Lakatos Levente 16 évesen, modellként

2 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Generációk nőttek fel az Ifjúsági Magazinon, amiben tényleg mindent lehetett találni, ami egy kamaszt érdekelhet. Bár Lakatos Leventét íróként ismertük meg, korábban modellkedett is – egy ezzel kapcsolatos fotó került elő a múltjából az IM-ban, melyet az író-műsorvezető a saját Facebook oldalán osztott meg.

A Hidegre vagy hűvösre című, a kiadóm közelgő maffiamemoárjához kutattam újságcikkeket egy archívumban, amikor gondoltam egyet és rákerestem a saját nevemre. És tessék, előkerül egy IM (Ifjúsági Magazin) cikk 16 éves koromból… Semmit nem változtam az elmúlt 22 évben, ugye?! Jó, hát mindenkinek vannak érdekességek a múltjában…” – írta a képhez.

A 16 éves kamaszsrácot kissé meglepő látni a magazin hasábjain, de valójában Levente tényleg nem változott semmit. Egyedül a haja lett más, és némileg komolyabbnak tűnik, ami persze érthető, hiszen mégiscsak 22 évvel ezelőtt készült a fotó.

Munkája kapcsán néhány éve az nlc-nek úgy nyilatkozott, hogy „az író leszek, aki egyébként videózik is, nem pedig a videós, aki írogat”, ugyanakkor azért szereti magát kipróbálni emellett más dolgokban is. Könyvkiadót alapított, és jó pár műsorban is feltűnt a tévé képernyőjén, ezeket is mutatjuk.

The post Így festett Lakatos Levente 16 évesen, modellként first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!