Ismét Szeged ad otthont a TOP 100 Gazdasági Konferenciának, melyet október közepén rendeznek meg a Szent Gellért Fórumban

2 órája ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Október 17-én 14:00-kor kezdődik a TOP 100 Gazdasági Konferencia. Izgalmas témákkal és országos hírű előadókkal várja látogatóit a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network Szeged a TOP 100 Gazdasági Konferencián, melynek zárófogadásán az üzleti közösségépítésre is lehetőség nyílik.

Dr. Kőkuti Attila, a kamara elnöke nyitja majd meg a konferenciát, melyet a TOP100 elismerések átadása követi- tájékoztat a cskik.hu. Az előadók között szerepel Dr. Lázár János, építési és közlekedési miniszter, Dr. Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere, Kis Tünde, igazgató – Pwc Magyarország.

A BESZÉDEK UTÁN A TOP 100 KIADVÁNYOK ÜNNEPÉLYES ÁTADÁSA KÖVETKEZIK, TOVÁBBI ELŐADÁSOKKAL

Ezt követően Dr. Gyimóthy Tibor és Dr. Ferenc Rudolf előadása szerepel a programban, “Mesterséges Intelligencia a gyakorlatban: hogyan alakítja át az MI az üzleti világot?” -címmel. A későbbiekben Kozma András “ESG hobbi? kötelezettség? Üzlet? Bébifókák?” elnevezésű előadása jön. 17:00-tól Kerekasztal beszélgetés a gazdasági kilátásokról, globális piaci trendekről Tardos Gergely, igazgató – OTP Bank Elemzési Központ, Németh Dávid, vezető elemző – K&H Bank részvételével, melynek moderátora  Balogh Ádám, általános alelnök – BKIK. Jótékonysági árveréssel, majd Networking esttel zárul a program. A rendezvény moderátora Köböl Anita lesz.

A tavalyi, 2023-as konferenciáról így cikkeztünk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!