Itt a 444 AI-dalversenye, legyél te az év robotdalszerzője!

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy éve lettünk 10 évesek, és mivel akkor megünnepeltük magunkat nyomtatott emlékkönyvvel is, idén valami korszerűbbel készültünk.

Most, hogy már hetekkel ezelőtt kiszórakozhatta magát az AI-alapú dalkészítő appokkal, itt az ideje, hogy patinás, a trendek után kullogó, szeriőz lapként mi is felkapaszkodjunk az órákkal korábban elrobogott vonatra:

AI-dalversenyt hirdetünk, hogy megszülethessen a tökéletes 444-es sláger a 11. szülinapunkra.

Na, nem mintha a Yolo Világ-dal ne lett volna elég jó, de annak már tíz éve, új idők új dalai szólnak, illetve szóljanak!

Válassz az elmúlt 11 évből bármilyen 444-es témát: konkrét cikket vagy olyan ügyet, amit feldolgoztunk, esetleg a 444 által felkapott figurákat, mémeket, vagy akármit, ami valamennyire a 444-hez köthető, és írass róla egy számot bármelyik dalszerző AI-val.

Ezek közül mi a Sunót ajánljuk: akár Google-fiókkal is be lehet lépni, és a create fülre kattintva egy egyszerű prompt-tal – akár magyarul is – felszólíthatjuk a gépet, hogy miről, milyen stílusú zenét írjon, de felül a Custom Mode-ot bekapcsolva saját dalszöveget is megadhatunk. (Vigyázat, egy nap csak néhány számot lehet készíteni ingyen.)

Németh Szilárd és Bayer Zsolt 2019-es pacalügyi egyeztetése például így szól rockoperaként:

De mennyivel jobb lett volna az is, ha a Fidesz 2017-ben roots reggae-vel hívogatja a nyugdíjasokat, hogy Vona Gábor szerint szennyvíz folyik a szájukból:

Abból is a ténylegesnél jóval kisebb botrány kerekedhetett volna, ha Orbán Viktor a fajelméleti fejtegetéseit 2022-ben eurodance-slágerként prezentálta volna Tusványoson:

És Novák Katalin exállamfő legutolsó ünnepi interjúja is mennyire üt groovy 1980-as évekbeli macho rapként:

Ha kész a dalod, küldd el a linkjét a jatek@444.hu-ra, de az is nagy segítség, ha a link mellett le is töltöd a dalt, és csatolod a fájlt az e-mailben! (Minden dal letölthető a Sunóról a …-ra kattintva mp3-ként, de akár mp4-ként is.)

Vasárnap éjfélig jöhetnek a dalok, a jövő héten pedig a szakmai zsűrink kiválasztja a legjobbakat.

Ezekből készítünk egy összeállítást, és a legjobb három dal készítője kap tőlünk egy éves 444 Közösség előfizetést.

Teljenek azok a bináris kották, gerjedjenek azok a megabájtok, szakadjanak azok a virtuális húrok!

A nyereményjáték szabályai itt találhatók.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!