Itt az újabb bizonyíték: Kárpáti Rebeka és milliárdos szerelme rendezték a kapcsolatukat – fotóval

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ahogy azt a story.hu még nyáron megírta, Kárpáti Rebeka kibékült milliárdos szerelmével, Lénárd Andrással. Noha a világon semmit sem osztanak meg a kapcsolatukról, továbbra is úgy tűnik, boldogok együtt. A minap ugyanis egy olvasónk megpillantotta őket, ahogy épp bevásárlókocsit választanak, és együtt igyekeznek az egyik nagy élelmiszer-üzletláncba.

Úgy fest azonban, a három hónapos idill odáig még nem jutott el, hogy újra jegyesek legyenek, Kárpáti Rebeka friss, közösségi oldalán megosztott videói és képei alapján ugyanis nem csillog rajta az a bizonyos gyémántgyűrű. Mint ismert, tavaly decemberben történt a lánykérés – amiről Rebeka édesapja, R. Kárpáti Péter a story.hu-tól értesült – mindössze féléves kapcsolat után, és az esküvőjüket tervezgették, amikor idén tavasszal egyszer csak az ifjú divattervező már nem hordta az ékszert.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés

Azóta sem tudni, mi volt a probléma a szerelmesek között, de az nyílt titok, hogy az üzletember a párja bocsánatáért esedezett. Ezt pedig végül el is nyerte, ám Rebeka teljes bizalmát vélhetőleg nem, hiszen a gyűrűt a híresség azóta sem húzta vissza az ujjára.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

The post Itt az újabb bizonyíték: Kárpáti Rebeka és milliárdos szerelme rendezték a kapcsolatukat - fotóval first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!