Jeremy Irons is beszáll a Morning Show negyedik évadába

2 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Jeremy Irons is csatlakozott a The Morning Show szereplőgárdájához, az Apple TV+ sorozatának közelgő negyedik évadában Martin Levyt, Alex Levy (Jennifer Aniston) apját fogja alakítani, írja a Variety.

Irons a hetvenes években televíziós szerepekkel kezdte karrierjét, az egyik első megjelenése az 1974-ben bemutatott Notorious Woman című BBC-sorozatban volt, ahol Liszt Ferencet alakította. 1981-ben első mozifilmjével vált igazán ismertté, amikor Meryl Streep oldalán szerepelt A francia hadnagy szeretője című filmben. Ezután aztán nem is volt megállás a filmszerepekkel, Irons egyike azon kevés színészeknek, akik Oscar-, Emmy- és Tony-díjat is nyertek film, televízió és színház kategóriában.

Az ezredforduló óta ismét a televíziós tartalmak felé fordult, a részben Magyarországon forgatott Borgiák című mini-sorozatban például az egyik címszereplőt, VI. Sándor pápát alakította.

Most ismét egy sorozatszerep talált rá, és Marion Cotillard után most ő is csatlakozott a Jennifer Aniston és Reese Witherspoon nevével fémjelzett sikersorozat, a Morning Show negyedik évadához.

A harmadik évadról készült kritikánk alább olvasható.

Kapcsolódó
Meghackelték és kilőtték az űrbe, de a Morning Show még mindig tartja magát
Véget ért a Morning Show 3. évada, amelybe belezsúfoltak mindent, ami az elmúlt két évben történt Amerikában és a világban. A sorozat továbbra is igyekszik aktuális maradni, de össze tud-e fogni ennyi történetszálat? Kritika.

The post Jeremy Irons is beszáll a Morning Show negyedik évadába first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!