Jön az első AI-szépségverseny komoly pénzdíjért, ahol AI-modellek is zsűriznek

1 hét ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A jövő hónapban megkoronázzák az első Miss AI-t, írja a TMZ. A legszebb digitális modell a World AI Creator Awards nevű verseny keretein belül lesz megkoronázva, és mint írják,

a mesterséges intelligencia élvonalába tartozó alkotókat ünneplik.

Az AI-modell 5000 dolláros nyereményben részesül, sőt, még píártámogatást is elnyer ugyanilyen összegben. Továbbá 3000 dollár értékű „mentorprogramban” is részt vehetnek, amiről bővebben nem írt a TMZ, hogy ez alatt mit kell érteni.

Egy szabály van: a versenyzőknek 100%-ban mesterséges intelligencia által generáltnak kell lenniük. A Miss AI versenyt ötvözik a hagyományos szépségverseny szabályaival: a versenyzőket szépség, technológia és közösségi média befolyása alapján ítélik meg.

A zsűriben mesterséges intelligencia-személyiségek és valós emberek is szerepelnek. Aitana Lopez és Emily Pellegrini – mindketten mesterséges intelligencia-modellek – is „zsűriznek” majd.

Aki jobban el szeretne mélyedni az AI-modellek/influenszerek világában, annak ajánljuk egyik korábbi cikkünket:

Kapcsolódó
„Akaratlanul is egy gyönyörű szörnyet teremtettünk” – az AI-influenszerek már a spájzban vannak
Évek óta találkozni a közösségi médiában virtuális influenszerekkel, mára viszont már odáig jutott a technológia, hogy a digitális képmásokat a kevésbé médiatudatos felhasználók nagyon is valódinak hihetik. Azt még nehéz megjósolni, mit hoz számukra a jövő.

The post Jön az első AI-szépségverseny komoly pénzdíjért, ahol AI-modellek is zsűriznek first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!