Józsi gazdának vigyáznia kell, mit mond: „Ezúttal cenzúráznod kell magad!”

2 órája ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tavaly még néhol megfontolatlan volt, és bizony kiszaladt pár olyan mondat Pető József gazda száján, amit később megbánt. Részben ennek köszönhette, hogy végül asszony nélkül maradt. A csatorna azonban lehetőséget biztosított neki, hogy még egyszer nekivágjon a társkereső realitynek, és így végre új arát találjon magának.

Hatalmas dicsőség

„Nagyon izgultam, hogy milyen lesz ismét a műsorban forgatni – kezdi József. – Mert úgy voltam vele, hogy ha olyanok a hölgyek, akik valóban illeszkednek az életembe, akikkel jól kijövök, akkor pompás lesz minden. Ugyanakkor attól meg tartottam, hogy mi van, ha mégsem ilyen szerencsésen alakul a helyzet. Nem akartam savanyú pofával végigcsinálni a műsort. Alig vártam már, hogy végre elkezdődjenek a forgatások, de azért cidriztem is miatta rendesen. Hiszen tudom, kiváltságos helyzetben vagyok, a műsor történetében én vagyok az első, aki kapott egy második esélyt, és ezt a hódolóimnak köszönhetem, akik újra látni akartak, akik drukkoltak nekem. Az, hogy ennyien szeretnek, nekem hatalmas dicsőség és isteni érzés.”

Az előző szériában hoppon maradt, nem kellett a hölgyeknek (Fotó: RTL)

„Nyugodjatok meg!”

József azonban, született show-manként, nem csak a saját örömére akar szerepelni a Házasodna a gazdában. „Szeretnék a műsorban sok-sok embernek örömet szerezni. Jó lenne, ha mosolyogva ülnének a tévé előtt, úgy, mintha egy jó filmet néznének. Ezért is aggódtam, nehogy csalódást okozzak. Oda kellett figyelnem, hogy ne kövessem el azokat a hibákat, mint legutóbb. Szóval ezért azt mondtam magamnak: Józsi, ezúttal cenzúráznod kellett magadat! Igen, tudtam, hogy vigyáznom kell az elszólásokkal, ugyanakkor azt sem szerettem volna, hogy a viccek kimaradjanak. Én ugyanis nemcsak a társamat akarom megtalálni, hanem egy jó műsort csinálni, jókedvet teremteni. Azt szeretném, hogy a nézők szomjúhozzák ezt a műsort. Megszerettem a kamerákat, engem már megnyugtat a jelenlétük. A hölgyeknek is azt mondtam: nyugodjatok meg, itt van ez a három kamera, nem kell félni, ők majd vigyáznak ránk.”

Az idei évadban Anikó választott helyette asszonyjelölteke (Fotó: RTL)

Anikó volt az előválogató

Az elmúlt évad nemcsak Józsiban, de a rokonaiban is mély nyomokat hagyott – a családja egyáltalán nem is lelkesedett az ötletért, hogy Józsi újra a realityben próbáljon magának társra találni. „Hát finoman szólva, nem díjazták, hogy újra szerepelni fogok a tévében. Azt kérdezték: erre mégis hogy van időd? Szóval nehezen álltam rá magam is, hogy ismét belefogjak a társkeresésbe a kamerák előtt. Voltak kételyeim. Egyfelől, mert tényleg nagyon sok a munka a gazdasággal, másrészt az is szöget ütött a fejembe: ha egyszer már nem sikerült, ugyan most mitől sikerülne? – emlékszik a gazda, aki végül, talán pont ezért is, ezúttal némi segítséget is igénybe vett. A műsor kezdetén ugyanis nem ő maga választotta ki a saját asszonyjelöltjeit, hanem ezt a feladatot a produkció műsorvezetőjére, Nádai Anikóra bízta. – Anikó válogatott közülük, igaz, előtte részletesen beszámoltam neki a vágyaimról… De úgy voltam vele: az azért előny, hogy ő már jól ismer engem, és tudja: olyan hölgyeket kell keresnie, akik beleillenek az itteni képbe. Szóval végül könnyebbség volt, hogy első körben rábízhattam a döntést. Emiatt is hiszem, hogy idén több szerencsém lesz, és ezúttal tényleg megtalálom azt az asszonyt, akit nekem szánt a Jóisten.”

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Kiemelt kép: Archív

The post Józsi gazdának vigyáznia kell, mit mond: „Ezúttal cenzúráznod kell magad!” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!