Judynak megmutatták, milyen lenne az arca, ha 25 évvel ezelőtt nem szenved autóbalesetet

7 hónapja ezelőtt 16



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Judy, a Groovehouse énekesnője 25 éve szenvedett autóbalesetet, ami után összesen 38 arcműtéten esett át. A Story munkatársai azzal lepték meg, hogy a mesterséges intelligencia képalkotó programjának segítségével megmutatták neki, hogy nézne ki, ha nincs szüksége arcplasztikai műtétekre.

Mint írják,

Judy arcát régi, balesete előtti fotói és a mostani fényképei alapján hívtuk életre, hiszen arca egyik fele nem sérült, ám többször korrigálták a másik feléhez.

Judy elmondása szerint mindig nagyon kíváncsi volt erre, és az eredményeket is érdekesnek találta.

Milyen jó látni, hogy szimmetrikus az arcom. Milyen fura, hogy mit meg nem adtam volna azért, hogy ne történjen meg a baleset, de most, a képet nézve, aminek ismerősnek kellene hatnia, mégis idegen. Mindamellett, hogy tényleg nagyon hasonlít, és ez én lennék. A mostani arcom teljesen beépült a lényembe, és ha azt mondanák, viszszakaphatom, nem is tudom, hogy szeretném-e. Most már a régi lenne nagyon idegen, azt kéne megszoknom

– mondta el az énekesnő, akit 24 évesen ért a baleset, „azaz mára egy évvel többet éltem az új arcommal, mint a régivel”.

Most már nem is álmodom a régivel, teljesen idegen számomra. Ahogy ezek a fotók is. Ugyanakkor felismerem magam, a tekintetem, és érdekes látni, hogy alakultam volna.

Arról is beszélt, hogy tíz évbe telt, hogy fájdalom nélkül tudjon tükörbe nézni. Szerinte ez azért sikerült, mert rájött, hogy a szépség belülről fakad.

The post Judynak megmutatták, milyen lenne az arca, ha 25 évvel ezelőtt nem szenved autóbalesetet first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!