Kamilla lehet az első a brit királyi családból, aki regisztrál a TikTokra

2 órája ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A királyi család tagjai is aktív szerepet töltenek be a közösségi felületeken, erre pedig remek példa a walesi herceg és hercegné, ugyanis Vilmos és Katalin nemcsak közös Instagram-fiókkal, hanem YouTube-csatornával is rendelkeznek. A közösségi médiának hatalmas ereje van, ezzel pedig a királyi család is tisztában van. 2019-ben Erzsébet királynő például olyan social media managert keresett, aki kezeli az oldalait. 

Úgy tűnik, hogy ezúttal Kamilla királyné tölthet be úttörő szerepet a brit királyi család életében, ugyanis lehetséges, hogy ő lesz az első, akinek TikTok-csatornája lesz. Kamilla királyné ugyanis nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy csatlakozzon a BookTok közösséghez. 

Kamilla királyné

Kamilla királyné (Fotó: Getty Images)

A Kamilla által alapított Queen’s Reading Room jótékonysági szervezet célja, hogy minél több korosztálynak átadják az olvasás, illetve az irodalom szeretetét. Az Instagramon már egy igen aktív közösséget kialakítottak, azonban az sem kizárt, hogy a királynét a TikTokon is viszont láthatjuk majd. 

„Számomra nincs fontosabb, mint megpróbálni átadni azt az üzenetet, hogy egy könyv mindenkié – mondta Vicki Perrin, a jótékonysági szervezet vezérigazgatója a Telegraph-nak, majd így folytatta: A BookTokban az a csodálatos, hogy az élet minden területéről vannak emberek, akik meghatódnak egy-egy könyv olvasása során, és ez sokkal fontosabb, mint bármi más.” 

The post Kamilla lehet az első a brit királyi családból, aki regisztrál a TikTokra first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!