Kedden romlik el az idő

2 órája ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A jövő hét elején túlnyomóan napos, száraz időre számíthatunk kevés fátyol- és gomolyfelhővel. A délies szél az Észak-Dunántúlon olykor megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul – írja a kiderül.hu.

Kedden aztán elromlik az idő. Változó vastagságú felhőzóna vonul nyugatról kelet felé. Emellett hazánk nagy részén több-kevesebb napsütés is várható. Több helyen előfordul eső, zápor, eleinte a Dunántúlon, a nap második felében a Dunától keletre is. Helyenként zivatar is kialakulhat. A déli, délkeleti szél sokfelé megélénkül, zivatar térségében erős lökések is várhatók. Hajnalban 6, 14, délután 22, 27 fokot mérhetünk, de a nyugati csapadékos tájakon hűvösebb lehet.

Esernyővel siet át a zebrán két férfi

Eső lehet kedden (Fotó: Unsplash)

Szerdán reggelig több helyen lehet pára, köd, rétegfelhőzet. Napközben jobbára közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, emellett több-kevesebb napsütés is várható. Szórványosan előfordul eső, zápor, néhol zivatar. Sokfelé megélénkül a déli szél. Hajnalban 7, 15, délután 19, 25 fok valószínű.

Csütörtökön változóan felhős idő valószínű több-kevesebb napsütéssel. Elszórtan előfordulhat eső, zápor. Hajnalban pára-, ködfoltok is lehetnek. A déli, délnyugati szél sokfelé megerősödik. A minimum-hőmérséklet 7, 15, a csúcsérték 21, 27 fok között alakul.

The post Kedden romlik el az idő first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!