Két évig nem beszélt Hujber Ferenc kedvesével az anyja, Krisztina felnőttfilmes múltja miatt

2 órája ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Krisztina sokáig titkolta a szülei  előtt, hogy mi is a munkája, amikor végül kiderült az igazság, az édesanyja két évig nem állt szóba vele. A Blikk beszámolója szerint, színész kedvesének titka nem is akárhogyan derült ki. Krisztina édesapja ugyanis indulni akart a helyi polgármester-választáson, ám az egyik ellenfele, azzal akarta lejáratni, hogy a postaládákba olyan lapokat dobált be, amelyen a fiatal nő felnőttfilmes munkáiról írnak.

“Édesapám nagyon-nagyon jól reagált, ami igazán meglepett, nem vártam volna ezt. Tényleg meglepett a reakciója. Még egy posztot is kitett, amelyben kiemelte, örül, hogy ilyen szép vagyok. Anyukám viszont rosszul reagált, vele akkor meg is romlott a viszony. Másfél-két évig nem is igazán beszéltünk. Neki fájt, hogy ezen a kis településen valaki esetleg más szemmel néz ránk emiatt. Nehéz időszak volt, de sikerült helyrehozni. Most már csodálatos a kapcsolatunk, nagyon szeretem, boldogan van velünk és az unokával” – magyarázta Krisztina.

Hujber Ferenc és Szőke Krisztina

Hujber Ferenc és Szőke Krisztina (fotó: FotoCentral)

Hujber Ferenc maga is tudja, hogy milyen, ha a családja sérül az ő viselkedése miatt. “Az édesanyám és az édesapám a legfontosabbak az én életemben…Nem gondoltam bele, hogy amit én csinálok, annak van egy következménye hazafelé. Ők abba őszültek bele, hogy én milyen ember lettem. Akkor megfogadtam, még egyszer nem lesz az, hogy az anyukám elé leteszik az újságot, a pénztáros pedig azt mondja neki, hogy nézd már, megint mi van a fiaddal. Akkor azt mondtam, nem lesz rólam még egy negatív újságcikk, inkább kimegyek külföldre. Aztán hét évig vezekeltem azért, hogy ők ne legyenek bántva. Nekem a szüleim voltak a legfontosabbak, befejeztem a botrányhősködést egy életre” – mondta a színész, aki kedvesével együtt az RTL Nyerő Páros című műsorában szerepel.

The post Két évig nem beszélt Hujber Ferenc kedvesével az anyja, Krisztina felnőttfilmes múltja miatt first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!