Két szegedi aranyérem született: duóban és trióban is remekeltek a tanulók az akrobatikus rock and roll országos diákolimpián

3 hete ezelőtt 19



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar TáncSport Szakszövetség közös szervezésében harmadszorra hirdette meg az akrobatikus rock and roll országos diákolimpiát. Megrendezését a Rockin’ Board TSE vállalta, a versenynek pénteken a veresegyházi Kucsa Tamás városi sportcsarnok adott otthont, ahol több, mint 840 táncos, 140 iskola mérte össze tudását.

Mint az egyesület elnökétől megtudtuk, a Schuszter Boglárka által felkészített szegedi diákok, a középiskolások versenyében V-VI. korcsoportban duó és trió kategóriában mérették meg magukat és állhattak a dobogó legmagasabb fokára.

ARANYÉREM A SZEGEDIEK NYAKÁBAN

Duó kategóriában Hornok Csilla és Végh Petra Alexa nyakába akasztották az aranyéremet, akik az Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola színeiben versenyeztek.

A másik aranyérmet Bankó Eszter, Nagy Viktória, Hethési-Kovács Zalán összeállítású trió a Szegedi Tömörkény István Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Technikum képviseletében szerezték.

Az érmeken felül a táncosoknak a felsőoktatási felvételi során tíz többletpontot fog jelenteni a dobogós helyezés! Szívből gratulálunk!

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!