Kiszel Tünde megható sorokkal emlékezett meg sármos édesapjáról – fotó

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Megható sorokkal emlékezett édesapjára a naptárdíva apák napja alkalmából. 

Kiszel Tünde

Fotó: Trenka Attila

Az édesapákat ünnepeltük június harmadik vasárnapján.  Sokan töltöttek fel közös fotókat édesapjukról, de olyanok is voltak, akik megható bejegyzésekét írtak. Sokan ezen a napon különböző ajándékokkal kedveskedtek, azonban olyanok is akadnak, akik sajnos már elveszítették a szeretett édesapjukat.

Így van ezzel Kiszel Tünde is, aki néhány régi fotóval tisztelgett édesapja emléke előtt, mialatt néhány érdekes információt is megosztott a néhai Dr. Kiszel Jánosról.

A posztban így emlékszik vissza édesapjáról Tünde:

Apák napja alkalmából édesapámra emlékezem. Édesapám Dr. Kiszel János, nemzetközileg elismert tudós, szülész-nőgyógyász professzor volt az I-es számú Női klinikán. Ő hozta létre Magyarországon a Perinatális Intenzív Centrumot. Nagyon sok koraszülött kisbaba köszönheti Neki az életét. A hazai újszülött gyógyászat úttörője! A Német Tudományos Akadémia tiszteletbeli tagja!  Az orvostudományok doktora! Drága Édesapám Hiányzol… 

Ezután az írás után nagyon sok kommentelő állt Tünde mellé és voltak, akik itt adtak hálát édesapjának a sok áldozatos munkáért.

De olyanok is akadtak, akik egy fekete szívvel emlékeztek meg róla és így próbáltak osztozni a naptárdíva fájdalmában.

Via

The post Kiszel Tünde megható sorokkal emlékezett meg sármos édesapjáról – fotó first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!