Közösségi élmények az ALDI-val

1 hét ezelőtt 18



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Közösségi élmények az ALDI-valEgyütt a legkisebbekkel!

Június 21-től 23-ig a Gyerekszigeten várjuk a családokat, ahol számos – a kisebbek és a nagyobbak számára is élvezetes – szabadtéri aktivitással készülünk, mint például a karikadobálás vagy a kapura rúgás. Az ifjabbak közkedvelt gyerekkonyhánkban főzőcskézhetnek, barkácsasztalunkon fabrikálhatnak vagy éppen hűsítő fantáziafagylaltokat mérhetnek ki játék fagylaltos kocsinkból.

Kiállunk a bátor gyerekek mellett!

A Bátor Tábor Alapítvány évente közel 3000 súlyosan beteg gyermeknek és családjaiknak ad bátorító, vidám élményeket tábori, kórházi, iskolai vagy éppen online programjain. 10 éve már mi is a legbátrabbak mellett állunk, és támogatjuk a Bátor Tábor munkáját, mert hisszük, hogy a felhők felett mindig süt a nap!

Közösségi élmények az ALDI-val
Nálunk a jó dolgok a kerti partikon is együtt járnak!

A feledhetetlen nyári szabadtéri élményekhez a barátokkal, családdal közös grillezés is hozzátartozik, amihez üzleteinkben mindent megtalálhattok. Június 20. és 22. között saját márkás termékválasztékunkból BBQ grillkolbászokat és -sajtokat, SNACK TIME konyhakész salátatálakat, valamint a tökéletes ízélményhez elengedhetetlen WONNEMEYER salátaönteteket is a korábbinál is kedvezőbb áron kínálunk!

Közös sportélményeink

A közösségi élethez a közös sportolás is hozzátartozik. A 29. ALDI Női Futógálán örömmel láttuk azt a közel 4800 aktív és amatőr egyéni sportolót, akik a változatos versenyszámokban átélték velünk a közös mozgás örömét!

Közösségi élmények az ALDI-val
A sport mindenkié

A SUHANJ! nonprofit alapítvány azt tűzte ki célul, hogy a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal is megosztja. Az ALDI 2017 óta folyamatosan segíti pénzadománnyal munkájukat. Ennek is köszönhetően készülhetett el a SUHANJ! Fitness, hazánk első akadálymentes, integratív edzőterme.

Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok mindig együtt járnak!

The post Közösségi élmények az ALDI-val first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!