Kucsera Gábor a DWTS-ra való felkészüléséről: Már hat kilót fogytam, abba is hagytam az edzést a konditeremben

2 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hamarosan elstartol a Dancing with the Stars ötödik évada: a műsorban Kucsera Gábor is táncolni fog, Stana Alexandra lesz a partnere. Az olimpikon a hamarosan kezdődő táncverseny apropóján a Borsnak adott interjút, melyben elárulta, hogy az első próbán még elgondolkodott azon, mit keres ott, mostanra viszont már úgy érzi, kezd belerázódni a dologba.

Én a bulikban mindig a bárpultot támasztottam, a tánc nem volt az én világom. Az esküvőnkön is elmaradt az a bizonyos első közös tánc, Szabinának (Tápai Szabina – a szerk.) már nagy volt a pocakja, de ha nem lett volna, én akkor sem akartam volna mások előtt produkálni magamat

– osztotta meg a lappal Kucsera, aki bevallása szerint tavaly még nemet mondott volna a felkérésre, de most, hogy újra rendben van a házassága és a családi életük, úgy volt vele, hogy ideje szembenéznie a félelmével: A nagy duett óta ugyanis volt benne egy rossz érzés a színpaddal és a szerepléssel kapcsolatban.

Ami a táncpartnerét és tanárát illeti, az olimpikon azt mondja, drukkolt, hogy Stana Alexandrát kapja, a táncosnővel ugyanis régóta ismerik egymást. Mint mondja, Stana jó tanár, aki türelmes, ám egyúttal kemény is vele, nála ugyanis „mindkettőre szükség van”.

Egyébként elképesztő, hogy milyen zsírégető a tánc, ezelőtt soha nem gondoltam volna ezt, már hat kilót fogytam, abba is hagytam az edzést a konditeremben. Minden izmot megmozgat, fájnak is az izmaim, fáj a térdem, meg néha az emeléseknél a csuklóm. De úgy érzem, kezdek belerázódni és már tudom élvezni a próbákat, el-elkap a táncos lendület már próbákon kívül is. Bízom benne, hogy sokakat meg tudok majd lepni az első élő adásban!

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Egy másik showműsorban szerzett tapasztalatai miatt mondott nemet évekig a Dancing with the Starsra Kucsera Gábor
El is mondta, korábban melyik műsorban viselte rosszul a színpadi jelenlétet – noha egészen a döntőig jutott.

The post Kucsera Gábor a DWTS-ra való felkészüléséről: Már hat kilót fogytam, abba is hagytam az edzést a konditeremben first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!