Lagzi Lajcsit kiengedték a börtönből

2 napja ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hétfőn szabadul Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi, aki ezzel a reményei szerint maga mögött hagyhatta a börtönt, és a baracskai fogházból áttette a székhelyét a boldogasszonypusztai birtokára – írja a Blikk.

A lap azt írja, a múlt héten még több forrás szerint is elutasították Galambos reintegrációs kérését, és nem engedték 14 hónap után a rácsok mögül, ahová gáz-, villany- és vízlopás miatt küldték 3 év 6 hónapra, de egy újabb, utolsó fellebbezésnek hála nyomkövetővel a bokáján már szabadulhatott.

A Blikk azt írja:

„Lajcsi szabadulása után először az édesapja által ültetett fehértörzsű nyírfához sietett, és hosszú másodpercekre átölelte azt.”

A zenész a lappal közölte: „A reintegrációs kérelem minden feltétele adott volt, ám valamiért első fokon a bíróság nem látta biztosítottnak a társadalmi életbe való fokozatos visszatérésemet, ezért volt szükség egy újabb, kibővített beadványra. Erről aztán nem egy bíró, hanem egy bírói tanács döntött, szerencsémre kedvezően. Amikor közölte velem a bv, hogy 14 hónap után kiengednek, szívemben-lelkemben elérzékenyültem, de nem mutattam ezt ki. Aztán, amikor magam maradtam, akkor kiszakad belőlem minden, amit elfojtottam az elmúlt hónapokban. Furcsamód, a következő pillanatban aztán megijedtem, hiszen 432 napon keresztül fix program szerint éltem az életem: fél ötkor keltem, meghatározott időben reggeliztem, ebédeltem, megadott időben jártam orvosi vizsgálatra. Most viszont az »ismeretlenbe«, a »bizonytalanba« kellett kijönnöm.”

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!