Megtiltották a home office-t Lázár János minisztériumában és a tárca alá tartozó összes cégnél

2 napja ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Miniszter úr döntése értelmében az ÉKM tulajdonosi jogkörébe tartozó gazdasági társaságoknál és azok többségi tulajdonában álló gazdasági társaságainál az otthoni munkavégzés (home office, távmunka) nem engedélyezett.

Ez áll abban a Telexhez eljutott, július 3-án kelt levélben, amiben dr. Bartal Tamás közbeszerzésekért, társaságfelügyeletért és vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár elrendeli, hogy a címzettek intézkedjenek a tilalom érvényesítése érdekében.

A lap megkereste az Építési és Közlekedési Minisztériumot is, ahonnan megerősítették, hogy sem a minisztériumban, sem pedig a minisztériumhoz tartozó intézményekben nem engedélyezett a home office.

A magas színvonalú, egységes követelményeknek megfelelő munkavégzés érdekében az ÉKM egyetlen munkavállalója esetében sem támogatja az otthoni munkavégzést

– írták a válaszban.

Arról a 24.hu számolt be elsőként, hogy a szintén az ÉKM-hez tartozó MÁV–Volán-csoportnál már július 1-től nem dolgozhatnak otthonról a munkavállalók. A jelek szerint ezt Lázár János most minden, a tárcához tartozó cégre kiterjesztette.

The post Megtiltották a home office-t Lázár János minisztériumában és a tárca alá tartozó összes cégnél first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!