Lehullott a rózsaszín szemüveg Ben Affleckről: kiszeretett a feleségéből?

1 nap ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az örök romantikusok a végsőkig szurkolnak a Bennifernek becézett sztárpárnak, a kárörvendők viszont máris gonoszkodó kommentekben triumfálnak: „Ugye megmondtuk! Túl szép volt, hogy igaz legyen!” Hiába tűnt bő két éven át valóra vált holly­woodi álomnak ez a különleges love story, a happy end valószínűleg végül tényleg elmarad. Hacsak az énekesnőnek valami csoda folytán nem sikerül meggyőznie a férjét arról, hogy adjanak új esélyt a közös hétköznapoknak.

Lefújt koncertturné

A jelek szerint Jennifer Lopez az, aki mindenáron igyekszik megmenteni ezt a kudarcos kapcsolatot, Ben Affleck inkább kitáncolna belőle. Elsősorban ő érezte úgy, hogy ez a házasság nem működik, és ő költözött el a tavaly vásárolt méregdrága Beverly Hills-i luxus­villájukból. Ő az, akit többször láthattunk a karikagyűrűje nélkül, míg Lopez változatlanul viseli a sajátját. A popdíva óriási áldozatot is hozott azért, hogy rendbe hozza a magánéletét: lefújta a nagy visszatérésnek szánt koncertturnéját, amely most nyáron indult volna. „Érzelmileg nincs jól, és a gyerekeire, a családjára szeretne fókuszálni” – szólt az indoklás, és nyilván mindenki pontosan érti, ez mire vonatkozik. Igaz, rossz nyelvek szerint a jegyek sem fogytak úgy az 55 éves popsztár koncertjeire, mint szerették volna… Jennifer állítólag rávette Afflecket a párterápiára, ám a pszichológussal folytatott beszélgetések csak még több problémát hoztak a felszínre. Ismerősök szerint a legnagyobb baj, hogy az 51 éves színész szeméről lehullt a rózsaszín szemüveg, és „kiszeretett” a feleségéből.

Itt épp elcsattan egy puszi, de az utcán, a parkolóházban is veszekednek, ha úgy adódik

3 jel, hogy nincs visszaút

Míg korábban nyalták-falták egymást, a minap mindennél árulkodóbb volt, ahogyan a pár egymást üdvözölte. Ben furcsa fintort vágott, miközben Jennifer puszit adott az arcára, mintha kifejezetten idegenkedne az érintésétől.

Csak tavaly vették meg hosszas keresgélés után 60 millió dollárért a Beverly Hills-i álom­otthont, nemrég már piacra is dobták a házat. Állítólag Affleck sosem érezte otthon magát az óriási villában, ahol csak hálószobából 17 darab van!

Egyikük sem szólalt meg, hogy csitítsák a pletykákat, annyit sem mondtak, hogy dolgoznak a kapcsolatukon. A pozitív kommunikáció hiánya azt sejteti, talán már a válást készítik elő.

Hiba volt a film

Ez nem azt jelenti, hogy többé ne szeretné. De a szenvedély elmúltával rádöbbent: ők ketten annyira tűz és víz, hogy képtelenség összehangolni a teljesen eltérő világukat. „A utolsó csepp az volt a pohárban, hogy Jennifer leforgatta azt a kínos filmet a szerelmükről, és fűnek-fának mutogatta Ben hozzá írt legintimebb szerelmes leveleit – mesélik ismerősök. – Jen képtelen meglenni rivaldafény nélkül, csak akkor él, ha közönsége van, miközben a férje viszolyog az állandó nyilvánosságtól.” A házaspár most próbaváláson van, hátha a külön töltött idő segít megoldani a problémáikat – volt már rá példa a sztárvilágban, hogy ez segített, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones így találtak vissza egymáshoz. Ehhez azonban gyakorlatilag a bőrükből kellene kibújniuk. Ráadásul miközben mindkettejük számára roppant kínos, hogy az évszázad legnagyobb love storyjának eladott románc alig két év alatt befuccsolt, úgy tűnik, Affleck már nem motivált abban, hogy tovább játssza a hősszerelmest a javíthatatlanul romantikus ­Jennifer oldalán.

A szerelmükről szóló filmben Jennifer bepillantást engedett a mindennapjaikba

3 jel, hogy még van remény

Egyelőre nem vették le végleg a frigyüket szimbolizáló karikagyűrűt. Még ha Affleck nem is hordja mindig, időről időre újra ott van az ujján.

Jennifer több, Affleck gyerekeivel kapcsolatos programon is megjelent, így a fia, Sam kosárlabdameccsén vagy a lánya, Violet ballagásán – utóbbin még kézen fogva is látták őket.

Bár a pár hosszú hetek óta külön fedél alatt él, gyakran találkoznak. A párterápia és a családi programok mellett Affleck a minap egyik este több órát töltött Lopezzel egykori közös otthonukban.

Kiemelt képek és fotók: Profimedia

The post Lehullott a rózsaszín szemüveg Ben Affleckről: kiszeretett a feleségéből? first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!