Lélekkönnyítő csillagjegyek – Heti angyalhoroszkóp 2024. október 22-28.

2 órája ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az angyalok szerint könnyíthetünk lelkünkön. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy bár szembesülhettél mostanában múltbéli traumákkal, mégis próbálj a jövőbe tekinteni és könnyíteni lelkeden. Ezzel segíted saját gyógyulásodat és lelki békédet.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes lenne számba venned, hogy mostanában mit engedtél el, akár magadtól, akár keservesebben, muszájból. Próbálj megbékélni az új helyzettel, ez ugródeszka lehet a jövődbe.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy most segítséget kaphatsz ahhoz, hogy megszabadulj egynémely rossz szokásodtól vagy múltba húzó kötelékedtől. Ha sikerül, az olyan lelki könnyedséget fog eredményezni, mintha szárnyra kaptál volna.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran kérdezd meg magadtól, hogy mire van szüksége a lelkednek ahhoz, hogy békében érezze magát. Ha megvan ez a belső tengelyed, akkor sokkal nehezebben tud bármi és bárki is kimozdítani ebből a jó állapotból.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy szembesülhettél olyan helyzetekkel, melyeken már sikerülhetett túllendülni, így nem kötnek már a múlthoz. Könnyebb lélekkel pedig lazábban tudsz majd jövőbeni céljaidra fókuszálni.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy ha kicsit felbolydult most az életed, bátran felvállalhatod. Természetes dolog, hogy néha ilyesfajta átmeneti állapotokon kell átmennünk. Akár még külső támogatást is elfogadhatsz…

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy minél nagyobb harmóniát teremtesz kapcsolataidban, annál békésebben alakulnak a következő napok. Ami ennél is nehezebb lehet, hogy saját magaddal is ki kéne békülnöd.

Angyallány tollpihékkel

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten beköszönt a te időd és extra adagot hoz mindenből, ami számodra fontos lehet. Érzékeid is kiélesedhetnek, ami segíthet, hogy még mélyebben élj át mindent, ami veled történik.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy érezhetsz némi ellentmondást belső állapotod és külső körülményeid között. Fogadd el ezt az átmeneti állapotot, mert ebből forrhat majd ki hamarosan valami új.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy kihívást jelenthet, hogy bizalmat szavazz másoknak, különösen az új ismeretségeknek. Ez persze természetes és a biztonságodat szolgálja, de a legbensőbb szeretteid azért többet érdemelnek.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy óvakodj attól, hogy egyszerre több irányba feszülj ki, mert egy idő után úgy érezheted, hogy szinte szétszakadsz. Átalakulásod a küszöbön áll, de nem kell semmit elkapkodnod.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy most olyan időszak kezdődhet, amikor legfontosabb értékeid előtérbe kerülhetnek. Mélyen átérezheted ezek erejét és így könnyebb lesz döntéseket hoznod.

The post Lélekkönnyítő csillagjegyek – Heti angyalhoroszkóp 2024. október 22-28. first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!