Liptai Claudia: „A mai napig rengeteget küzdök saját magam elfogadásával”

2 órája ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Filozofikus hangulatban ébredt Liptai Claudia, miután tegnap este végigzsűrizett egy sűrű Sztárban Sztár All Stars adást. Gondolatait egy Facebook-posztban osztotta meg a rajongóival. Elmondása szerint egész életében kapott hideget és meleget is, viszont mindig sokkal több jót kapott, mint rosszat.

Liptai Claudia

Liptai Claudia a Sztárban sztár All Stars egy korábbi adásában (fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

Kritizálnak, azért ami vagyok kritizálnak azért, ami nem vagyok. Beszélnek arról, amit mondok és arról is, amiről hallgatok. mutogatnak rám a hibáimért, a sikereimért, a döntéseimért, a kétségeimért. Fura módon mindig rácsodálkozom arra, hogy bár van rá vágyam, de mégsem felelhetek meg mindenkinek. Van, akinek ez könnyebben megy, mármint az elfogadás nekem újra és újra meg kell tanulnom ezt a leckét.

Liptai Claudia hálás a rajongói figyelméért és szeretetéért, különösen amiatt, mert a mai napig küzd a saját maga elfogadásával, „ezt már elviszem a krematóriumig”.

A posztban kiemeli, hogy hálával tartozik a tegnap estéért, mert különlegesnek érezhette magát a műsorhoz kapott ruhában, sminkben és hajban. A szombat esti adás egyik emlékezetes pillanata volt, amikor a színésznő ott akarta hagyni a stúdiót.

The post Liptai Claudia: „A mai napig rengeteget küzdök saját magam elfogadásával” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!