Mága Zoltán felesége rosszul lett a repülőn: „Nem kifejezetten a hőség volt a gond”

1 nap ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hétvégén Törökországba utazott volna a családjával Mága Zoltán. Csakhogy a gép, amivel repültek volna, jelentős késéssel indult, ráadásul miután az utasok végre felszálltak és elfoglalták helyeiket, még másfél órát várakoztak a kifutópályán. „A feleségem szervezetét annyira megviselte a kánikula, és a repülőgép indulásának csúszása miatti stressz, hogy a gép fedélzetén rosszul lett. Arra kértem a légiutaskísérőket és a pilótát, a startolást szakítsák meg, hogy leszállhassunk a repülőgépről, mert a feleségem egészségi állapota nem tette volna lehetővé a biztonságos utazást – számolt be Mága Zoltán a Facebook-oldalán.

A hegedűművész rettentően sajnálja a kialakult helyzetet. „Sajnálatomat fejezem ki utastársaimnak ezúton is az okozott kellemetlenségért. Telefonon megkeresve arra kértem a gép fedélzetén a közelemben ülő Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszónőt, hogy az okozott kellemetlenség kompenzálásaként a gép fedélzetén tartózkodó valamennyi utast és személyzetet a nevemben lássa vendégül itallal, és annak ellenértékét azonnal átutalom számára.” Mága Zoltán ezen felül felájánlotta, hogy valamennyi utast meghívja a 2025-ös újévi koncertjére is.

Miután hazaértek, szerencsére a felesége egészségi állapota hamar rendeződött. Azt már hozzászólásban árulta el a hegedűművész, hogy mi lehetett a probléma. „Gyakran utazunk, de a mostanihoz hasonló esetre még nem volt példa. Nem kifejezetten a hőség volt a gond, hanem az, hogy sajnos a repülőgépre történő felszállást követően a kifutópályán közel másfél órát kellett várakoznunk.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

The post Mága Zoltán felesége rosszul lett a repülőn: „Nem kifejezetten a hőség volt a gond” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!