Magyar Péter reagált Varga Judit állításaira, szerinte volt felesége bántalmazta őt, hol ököllel, hol lábbal

1 hónap ezelőtt 18



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nem szerette volna megnézni a volt feleségével készült Frizbi TV interjút, mert „lelkileg borzasztó nehéz megélni, amikor az ember volt szerelmét, gyermekei anyját aljas politikai lejáratásra használja fel a propaganda”, ám végül megtekintette azt Magyar Péter – írta közösségi oldalán a volt igazságügyi miniszter volt férje.

Magyar elismerte, hogy mondtak egymásnak kevésbé szépeket is a 18 éves kapcsolatuk során, és azt is írta, valóban előfordult, hogy beült a hátsó ülésre, és valóban sokszor fontosnak érezte, hogy bocsánatot kérjen. Azt is írta, „igen, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtünk, hogy a gyerekek ne jöjjenek be. Volt, hogy a békülés után is így maradt:)”

Ugyanakkor azt is hozzátette:

Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött.

Mint írta, igyekezett nem kiteregetni a házastársi vitákat a nyilvánosság előtt, és csak hálával gondolni a közös 18 évükre, és amiatt sem akart bírósághoz fordulni, hogy a volt felesége „igazságügyi miniszterként nem tartotta be és most sem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásunk pontjait és amiatt se, hogy a válásunk óta hogyan igyekszik következetesen ellenem nevelni a gyermekeinket, annak ellenére, hogy tudja, milyen szoros kötelék fűz össze minket és hogy ők a legfontosabbak nekem a világon.”

Hozzátette, mindenki tudja, hogy az „aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk.”

Varga Judit egykori igazságügyi miniszter Hajdú Péternek a Frizbi TV YouTube-csatornáján adott interjút, amiben Varga és Magyar Péter házasságát elemezték. Varga részletesen beszélt Magyar Péter fizikai és verbális bántalmazásairól, de nem került sem az a hangfelvétel, amelyen miniszterként súlyos állításokat tett a volt miniszter, sem pedig a kegyelmi ügy, amibe Varga együtt bukott bele Novák Katalin köztársasági elnökkel. Hajdú Péter ezt azzal magyarázta, hogy a Frizbi bulvárplatform, ezért nem ment bele közéleti kérdésekbe Varga Judittal, ugyanakkor Osváth Zsolt például arról beszélt, hogy vele 6 órás beszélgetést készített a műsorvezet, ebből 5,5 órán át politikáról és közéletről beszéltek.

The post Magyar Péter reagált Varga Judit állításaira, szerinte volt felesége bántalmazta őt, hol ököllel, hol lábbal first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!