Magyar Péter: Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára

3 hete ezelőtt 19



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az ATV Heti Napló című műsorának vendége volt Magyar Péter, ahol megismételte, hogy elmegy a köztévés vitára, de hiába szabták meg, hogy miről beszélhet a rendelkezésére álló nyolc percben, ő arról fog beszélni, ami szerinte a magyar emberek problémája. „És hogyha ezért kizárnak, akkor majd vállalja a felelősséget Rogán Antal, meg Papp Dániel, és egyértelmű lesz, hogy egy propagandisták, amit egyébként eddig is tudtunk” – mondta.

Magyart arról is kérdezték, hogy a Tisza Párt kit fog támogatni a fővárosi közgyűlésben, mire elmondta, hogy ügyek mentén fognak együttműködni a leendő városvezetővel. Ugyanakkor a főpolgármester-jelöltek közül senkit sem támogat, és szerinte a kormánypártok Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára.

Magyar szerint gyalogoshidat kellene építeni a Dunára, amely ha elkészül,

akkor lehetne akár újra az autósoké a Lánchíd.

Elmondta azt is, hogy 5-6 képviselő már bizonyosan elég ahhoz – és nyilván Vitézynek is lesznek képviselői –, hogy se a DK-nak, se a Fidesznek ne legyen többsége.

Kijelentette, hogy nem adódhat olyan helyzet, hogy június 10-e után kimegy Brüsszelbe, mivel az emberek azt várják tőle, hogy június 9-e után megkezdje a pártépítést.

A héten Orbán Viktor a Blikknek arról beszélt, hogy túlzásnak tartja Varga Judit közélettől való visszavonulását, és rendszeresen egyeztet korábbi miniszterével. Magyar szerint ez nem igaz, hiszen ezelőtt sem egyeztetett vele, és csak azért mondta ezt a miniszterelnök, hogy őt hiteltelenítse.

Magyar arról is beszélt, hogy áttételesen kap még információkat a Karmelitából:

Nincsenek nekem ott haverjaim már, de olyan emberrel például vagyok kapcsolatban, aki közvetlen a miniszterelnök környezetében volt még egy éve, és nagyon drukkol nekünk. Nem is egy, két ilyen ember is van.

Magyar nézői kérdésekre is válaszolt.

  • Az euró bevezetéséről elmondta, hogy szerinte több haszna van, mint hátránya, de a Tiszánál „nem úgy fognak eldőlni a dolgok, hogy Magyar Péter mond valamit, mert ért a nőgyógyászathoz is, meg az euróhoz is”.
  • Áfacsökkentés: a Tisza legalább az egészséges élelmiszerek, a zöldség, a gyümölcs és a maradék nagyon sok egészséges élelmiszer áfáját levinné a minimumra, 5 százalékra vagy nullára, attól függően, hogy mik az uniós határértékek.
  • Az eutanáziáról szerinte a magyar társadalomnak kellene egy népszavazással dönteni.
  • Nagyon nyeszlett, eszik rendesen? – kérdezte valaki, amire Magyar elárulta, hogy 11 kilót fogyott, de a választásokig már kihúzza.
  • A végrehajtási rendszert államosítaná.
  • A választási rendszert úgy alakítaná át, hogy a jövőben a lakóhelyétől függetlenül minden határon túli magyar szavazhasson levélben.

(atv.hu)

The post Magyar Péter: Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!