Marozsán nagy meccset játszott, ám végül kikapott az olimpiai bajnoktól

1 hónap ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Marozsán Fábián két szettben kikapott a negyedik kiemelt Alexander Zverevtől a miami tenisztorna negyeddöntőjében.

A világranglistán 57. Marozsán úgy jutott el a miami negyeddöntőbe, hogy két top10-es játékost is kiejtett: Holger Runét, valamint Alex de Minaurt.

Az elődöntőbe jutásért Marozsán ellenfele a verseny negyedik kiemeltje, az olimpiai bajnok Alexander Zverev volt, kettőjüknek ez volt az első egymás elleni meccse.

Marozsán nullára nyerte az első adogatójátékát, de erre Zverev egy ugyanilyen szervagémmel válaszolt. A harmadik játékban Marozsán három bréklabdát is hárított, a negyediknél viszont a nyesése után a hálóban landolt a labda, így ellenfele került előnybe. A negyedik gémben ugyan megszerezte első pontját fogadóként Marozsán, de a játék Zverevé lett. A német következő adogatójátékában Marozsán bréklabdához jutott, de Zverev ezt egy látványos nyerővel hárította, majd besöpörte a gémet, amivel 4:2-re vezetett.

Az első szettet végül a kilencedik játékban húzta be Zverev, amikor Marozsán egy kettős hibával veszítette el az adogatását.

A második felvonás második játékában Zverev bréklabdához jutott, ám Marozsán végül megtartotta az adogatójátékát. 2:2-nél egy bravúros fogadás után Marozsán nyerte a labdamenetet, és ezzel bréklabdája volt, ám Zverev még úgy is nyert zsinórban három pontot, hogy a székbíró figyelmeztette, mert a nagy szélben túl sokat várt, és nem végezte el időben az adogatást. A második játszmára Marozsán magabiztosabbá vált, remekül ütött az alapvonalról, és abszolút felnőtt ellenfele mellé.

A második szett nagy sebességgel haladt a rövidítés felé, ám 6:5-nél Zverev meccslabdához jutott, és egy fonák nyerővel be is fejezte a találkozót.

A meccs statisztikája:

www.sofascore.com

The post Marozsán nagy meccset játszott, ám végül kikapott az olimpiai bajnoktól first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!