Még mindig perben áll Pécsi Ildikó fia és Pártos Csilla

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba hosszú éveken keresztül a háttérből figyelte, hogy a fél ország a közte és Pártos Csilla között elharapózott válásról beszélt. Ő maga sosem szólalt meg az ügyben, de a családi viszály így is folyton a címlapokon szerepelt, hiszen a színésznő és menye gyakran a médián keresztül üzengettek egymásnak.

A dolog 10 éve húzódik, bár 2019-ben úgy tűnt, hogy végre pontot tehetnek a végére. Akkor ugyanis a táncművész azt jelezte a bíróságon, hogy nem akar tovább háborúzni. „Sosem akartam nyerészkedni, ám most, hogy a párom támogat lelkileg, és az életkörülményeim is megváltoztak, meghoztam a döntést, hiszen a családi béke minden pénznél többet ér. Mindig is szerettem őket, most is így érzek az apósom és az anyósom iránt.

A drámának azonban nem lett vége, és Szűcs Csaba most a Kiskegyed kamerái előtt mondta el, hogy a válása körülményeit rettenetesen élte meg és még mindig nem tudta lezárni a múltat. Arról is beszélt, hogy ez időszak alatt volt, hogy nem beszélt az édesanyjával sem. Ám az is kiderült, hogy a 2019-es fejlemények ellenére továbbra is tart a pereskedés a vagyonosodási ügyben.

Mi még mindig benne vagyunk a pereskedsében… Elfogyott ez a dolog. Nem tudom, hogy hova jut vagy hová fog ez megérkezni. […] De az mindenesetre biztos, hogy amikor ez a házasság befejeződött, én nem gondoltam, hogy szeretném ezt a műfajt még egyszer.

A válása után azonban újra rátalált a szerelem, és párjával közös gyermeket is vállaltak, akire Szűcs nagyon büszke.

The post Még mindig perben áll Pécsi Ildikó fia és Pártos Csilla first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!