Meghalt a kisrepülővel Dunakeszin lezuhant 17 éves lány

3 napja ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Belehalt a sérüléseibe hétfőre virradó éjszaka az a 17 éves lány, aki vasárnap délután vitorlázórepülővel lezuhant a Dunakeszi Repülőtéren – értesült a Blikk.

A lap úgy tudja, a lánynak nem volt túl nagy rutinja, gyakorló repülésre emelkedett fel aznap. A repülőt csörlővel emelték a magasba, majd a leválását követően néhány manővert is végrehajtott a levegőben a fiatal pilóta. Ezután azonban gyorsan veszíteni kezdett magasságából, majd lezuhant a repülőtér területére. 

Mint arról korábban beszámoltunk, az egyik családtagja hívta ki a mentőket, miután észrevették, hogy eltűnt a levegőben a kisgép. A fiatalt a tűzoltók vágták ki a roncsok közül, életveszélyes állapotban volt. A koponyája több helyen is betört, valamint a lábai is nagyon súlyosan megsérültek. Már a helyszínen életmentő beavatkozásokra volt szükség. Lélegeztetve szállították kórházba mentőhelikopterrel.

A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset lehetséges okát és pontos körülményeit. A légügyi hatóság pedig azt igyekszik kideríteni, hogy esetleg időjárási körülmények vezethettek-e a tragédiához. Felmerült, hogy turbulencia (erős légörvény) okozhatta a szerencsétlenséget.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

The post Meghalt a kisrepülővel Dunakeszin lezuhant 17 éves lány first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!